gastro postao
Ovaj dip možete iskoristiti već ovog ljeta kao ukusan i osvježavajuć dodatak domaćim krekerima.
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 10
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 153
Potrebno vam je
- 300 g krem sir
- 1 kom luk ,crveni
- 5 žlica majoneza
- 180 g repovi kozica
- 125 mala žlica češnjak u prahu
- sol
- papar
Priprema
- Ugrijte pećnicu na 170°c.
- U posudi pomiješajte kremasti sir, nasjeckan luk, majonezu, meso od raka, češnjak u prahu te sol i papar.
- Stavite smjesu u vatrostalnu posudu. Pecite 20 minuta. Izvadite iz pećnice i dobro promiješajte.
Ovaj dip možete iskoristiti već ovog ljeta kao ukusan i osvježavajuć dodatak domaćim krekerima.
Izvor Skuhatćute