Recepti 03. listopada 2014.

Mousse od bijele čokolade

gastro postao gastro.24sata.hr
Ukusni mousse prema receptu kuhara restorana Stari Kaštel

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 775

Potrebno vam je

  • 180 g bijela čokolada
  • 0.50 dl bailey liker
  • 1 dl vrhnje za šlag
  • 1 kom žumanjak kokošji (sirovi )

Priprema

  1. Čokoladu otopite na pari, žumanjak izmutite u kremu i polagano ulijte baileys prethodno ugrijan na 80°C. Napravite šlag i sve pomiješajte.

Ukusni mousse prema receptu kuhara restorana Stari Kaštel

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.