Recepti Imamo ideje za ukusna i zdrava ljetna jela! 12. svibnja 2023.

Naučite pripremati ukusna i zdrava biljna jela!

foto: Getty Images

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Ponovno okupljamo naše Gastrolovce na missGastro meet-upu na kojem će vam pokazati da je prehrana utemeljena na namirnicama biljnog podrijetla vrlo ukusna, zdrava i zabavna!

U potrazi ste za idejama za obroke bez mesa? Želite se hraniti zdravije? Ili samo želite smanjiti unos mesa u svojoj prehrani? Ne brinite, mi znamo kako i upravo zato smo okupili Gastrolovce koji će vas upoznati s preukusnim GARDEN GOURMET proizvodima i pokazati vam kako i biljna jela mogu biti jako jednostavna za pripremu.

Plant-based prehrana je sve popularnija u Hrvatskoj

Prehrana utemeljena na namirnicama biljnog podrijetla je postala jako popularna kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj jer je sve više ljudi svjesno koliko je ukusna, ali i korisna za naše tijelo i okoliš. Osim toga, plant-based način prehrane omogućuje vam da kreirate uistinu zanimljiva jela, nutritivno izbalansirana, puna hranjivih sastojaka i vlakana.

GARDEN GOURMET proizvodi dolaze u pakiranjima koja se mogu u potpunosti reciklirati, što je dodatni plus za zaštitu naše prirode i Planeta! Zanimljivo je kako korištenjem ovih biljnih proizvoda smanjujete vaš ugljični otisak koji postaje čak do 80 puta manji nego kad koristite proizvode životinjskog podrijetla. 

Naučite pripremati ukusna i zdrava biljna jela!

Gastro blogeri i blogerice, Mile Butorac, Matei Negovetić, Vinka Tresić i Kasandra Draganić na missGastro okupljanju pripremat će nam čak 4 ukusna i izbalansirana jela. Prema njihovim receptima moći ćemo isprobati 2 veganska jela: rastavljeni biljni burger i veganske okruglice u umaku od gljiva s tjesteninom, kao i 2 jela za ljubitelje mesa: rižoto s pancetom pripremljen s MAGGI kockama i THOMY salatu s piletinom. Sigurni smo da će uz ovaj meni svatko moći naći ponešto za svoj ukus. 

Želite li znati više kako isplanirati uravnotežen obrok samo od namirnica biljnog podrijetla, pogledajte Tanjur VegePorcija koji će vam u tome pomoći. 

Video i detaljne recepte za jela naših Gastrolovaca donosimo u narednim danima. Svakako vam preporučujemo da upoznate i isprobate raznoliku paletu proizvoda GARDEN GOURMET, THOMY i MAGGI!

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amando 17:59 12. Svibanj 2023.

    zdravlje