gastro postao
Kuhajte na pari i sačuvajte mirise i okuse mora
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 28
Potrebno vam je
- 4 filet orada
- 10 kom masline, zelene, slane konzerv.
- 2 mala žlica kapari
- 500 g mladi špinat
- sol
- svježe mljeveni papar
- ulje maslinovo
- limunov sok
Priprema
- Filete orade operite, posušite kuhinjskim ubrusom i kuhajte na pari oko 20 min.
- U maloj zdjeli pomiješajte kapare, nasjeckane masline, maslinovo ulje, limunov sok, sol i papar.
- Mladi špinat operite pa ga začinite sa soli, paprom i maslinovim uljem.
- Kuhane filete orade posolite, popaprite sa svježe mljevenim paprom, prelijte pripremljenim umakom i poslužite uz hrskavu salatu od mladog špinata.