Recepti Školica kuhanja: Plant based prehrana 23. ožujka 2022.

Na radionici s Marie Wasler nauči najbolje tajne Plant-based prehrane!

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Osvoji radionicu u sklopu missGastro Školice kuhanja i uz gastro blogericu Marie Wasler nauči najbolje trikove Plant-based prehrane

Ne samo zato što smo ušli u korizmeno razdoblje kada se u našim krajevima tradicionalno izbjegava meso, već ovu missGASTRO Školicu kuhanja posvećujemo Plant-based prehrani zbog njezinih velikih benefita na ljudsko zdravlje, ali i naš planet. Naime, znanstvena istraživanja potvrđuju da ova vrsta prehrane štiti od dijabetesa tipa 2 i srčanih bolesti te je dokazano da je uz ovu vrstu prehrane lakše održavati tjelesnu težinu. Ali, prehrana utemeljena uglavnom na namirnicama biljnog porijekla ne mora biti samo zdrava, već i super-ukusna i zasitna. 

 | Author:

Da bi se upoznala s najboljim tajnama ove vrste prehrane koju ćeš sigurno zavoljeti, missGastro u suradnji s DAR biljnim napitcima organizira Plant-based Školicu kuhanja. Zato sljedeći tjedan prati missGastro portal i društvene mreže gdje će naše Gastrolovke Marie Wasler, Mateja Krvarić i Vinka Tresić pokazati kako se pripremaju Plant-based glavna jela i deserti.
U sklopu Školice kuhanja održava se i radionica gdje možeš naučiti sve tajne pripreme ukusnih i zdravih jela, a radionicu vodi Marie Wasler.

Naše čitateljice koje su u nagradnom natječaju osvojile radionicu su: Ana-Maria Cuglin, Vesna Mrvelj , Ivana Šajn, Sunčana Podhraški i Gabrijela Sinko Grašić. Hvala svima na sudjelovanju.

Radionica se održava 30. ožujka u poslijepodnevnim satima od 16 od 18 h u Zagrebu.

DAR biljni napitci 100 posto su biljnog podrijetla, bez laktoze i pogodni za vegane. Možeš birati između četiri zamamna okusa - blago prženi ili neprženi badem te zobeni natur ili s okusom čokolade. U njima možeš uživati na razne načine, bilo da njima obogaćuješ svoja jela i pića ili ih piješ samostalno. Kako se DAR biljni napitci daju sjajno uklopiti u razna jela, prati kroz recepte Školice kuhanja - poželjet ćeš ih što prije isprobati!  | Author:


 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.