Recepti 03. listopada 2014.

Pileći medaljoni u kukuruznoj kaši s osvježavajućim umakom

gastro postao gastro.24sata.hr
Ukusni zalogajčići od piletine s umakom od voća, senfa i meda

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 150

Potrebno vam je

  • 230 g kupine
  • 1.50 žlica senf
  • 2 mala žlica med, vrcani
  • 450 g pile (bijelo meso bez kosti)
  • 0.50 mala žlica sol
  • 0.25 mala žlica svježe mljeveni papar
  • 1 žlica ulje maslinovo
  • 3 žlica kukuruzna kaša

Priprema

  1. Izmiksajte kupine ili maline, senf i med dok ne dobijete smjesu s komadićima. Začinite piletinu solju i paprom. Premažite je kukuruznom kašom sa svih strana.
  2. Stavite ulje u tavu i zagrijte. Smanjite vatru i pržite piletinu šest-osam minuta te je nekoliko puta okrenite.

Ukusni zalogajčići od piletine s umakom od voća, senfa i meda

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.