Recepti 03. listopada 2014.

Piletina s mascarponeom, brokulom i češnjakom

gastro postao gastro.24sata.hr
Izvrsna ideja za nedjeljni ručak

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 5

Potrebno vam je

  • 4 kom pile (bijelo meso bez kosti)
  • 2 žlica mascarpone
  • 2 list kadulja
  • sol
  • svježe mljeveni papar
  • 1 kom brokula (vrhovi s cvijetom)
  • 1 kom luk ,crveni
  • 1 kom jaje kokošje
  • 1 režanj češnjak
  • 1 žlica peršin, list

Priprema

  1. Odreske stanjite batom za meso te ih posolite i popaprite.
  2. Mascarpone posolite i popaprite, dodajte mu sitno sjeckanu kadulju i izmiješajte.
  3. Svaki odrezak premažite tom smjesom. Zatim skuhajte brokulu u slanoj vodi pa joj dodajte češnjak, jaje, luk, peršin i sir.
  4. Tom smjesom napunite odreske i pričvrstite ih čačkalicama. Pecite u limu 30-ak minuta na 200°c.

Izvrsna ideja za nedjeljni ručak

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.