gastro postao
Izvrsna ideja za nedjeljni ručak
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 5
Potrebno vam je
- 4 kom pile (bijelo meso bez kosti)
- 2 žlica mascarpone
- 2 list kadulja
- sol
- svježe mljeveni papar
- 1 kom brokula (vrhovi s cvijetom)
- 1 kom luk ,crveni
- 1 kom jaje kokošje
- 1 režanj češnjak
- 1 žlica peršin, list
Priprema
- Odreske stanjite batom za meso te ih posolite i popaprite.
- Mascarpone posolite i popaprite, dodajte mu sitno sjeckanu kadulju i izmiješajte.
- Svaki odrezak premažite tom smjesom. Zatim skuhajte brokulu u slanoj vodi pa joj dodajte češnjak, jaje, luk, peršin i sir.
- Tom smjesom napunite odreske i pričvrstite ih čačkalicama. Pecite u limu 30-ak minuta na 200°c.
Izvrsna ideja za nedjeljni ručak
Izvor Skuhatćute