gastro postao
Lagani, brzi, a fini ručak
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 822
Potrebno vam je
- 1000 g pile (bijelo meso bez kosti)
- 1 žlica limunov sok
- 1 kom ružmarin
- 1 žlica pivo
- 2 kom krastavci (svježi, sirovi)
- 1 kom salata, zelena
- 2 šalica parmezan
Priprema
- U sok od limuna natrgajte ružmarin i dodajte malo piva pa time pokapajte piletinu.
- Ostavite da stoji u marinadi barem sat vremena.
- Ispecite piletinu u tavi na roštilju. Zarežite po sredini da biste vidjeli je li meso gotovo.
- Kad je pečeno, pustite da se ohladi oko 15 minuta pa narežite na trake.
- Na opranu salatu narežite krastavac i pomiješajte. Začinite salatu uljem i octom te s malo soli.
Lagani, brzi, a fini ručak
Izvor Skuhatćute