gastro postao
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 1
Težina pripreme: Srednje
Potrebno vam je
- 1 kom Pilećeg filea
- 1 kom feta sira
- 5 kom tanko narezanog pršuta
- 1 kom kiselog krastavca
- 1 žlica maslinovog ulja
- vegete
- papra
- bosiljka, ružmarina
Priprema
- Rasjeći piletinu te je začiniti (ne treba dodavati sol radi pršuta, ukoliko netko voli eventualno začiniti vegetom).
- Napuniti piletinu feta sirom te kiselim krastavcima.
- Otkinuti komad folije te ga nauljiti, položiti pršut, te na njega staviti piletinu, na sam kraj, piletinu umotati u foliju i čvrsto stegnuti te staviti u kipuću vodu na 10 minuta. Nakon što prođe 10 minuta, odmotati foliju te izvaditi piletinu.
- Na lagano nauljeno tavu izvaditi piletinu u ovitku te je propržiti 3,4 minute, izvaditi, izrezati te poslužiti.