gastro postao
Napunite lignje začinima i glavama lignji te ih zapecite u pećnici s krumpirima
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 279
Potrebno vam je
- 750 g lignja
- 600 g krumpir, zreli
- 1 kom luk ,crveni
- 1 režanj češnjak
- sol
- svježe mljeveni papar
- mješavina suhih začina
- ulje maslinovo
- peršin, list
Priprema
- Sitno izrežite luk, češnjak i peršin.
- Očistite i sitno narežite glave od lignji. Izmiješajte izrezane lignje, sol, papar, vegetu, peršin, luk i češnjak te time napunite lignje.
- Zatvorite čačkalicom i pecite s krumpirima u pećnici na 250°c oko 50 minuta.
Napunite lignje začinima i glavama lignji te ih zapecite u pećnici s krumpirima
Izvor Skuhatćute