Recepti 03. listopada 2014.

Punjene lignje

gastro postao gastro.24sata.hr
Napunite lignje začinima i glavama lignji te ih zapecite u pećnici s krumpirima

Vrijeme pripreme: do 60 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 279

Potrebno vam je

  • 750 g lignja
  • 600 g krumpir, zreli
  • 1 kom luk ,crveni
  • 1 režanj češnjak
  • sol
  • svježe mljeveni papar
  • mješavina suhih začina
  • ulje maslinovo
  • peršin, list

Priprema

  1. Sitno izrežite luk, češnjak i peršin.
  2. Očistite i sitno narežite glave od lignji. Izmiješajte izrezane lignje, sol, papar, vegetu, peršin, luk i češnjak te time napunite lignje.
  3. Zatvorite čačkalicom i pecite s krumpirima u pećnici na 250°c oko 50 minuta.

Napunite lignje začinima i glavama lignji te ih zapecite u pećnici s krumpirima

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.