gastro postao
Dajte si truda i pripremite ovo maštovito i bogato jelo za pravi gastro užitak
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 1
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 124
Potrebno vam je
- 50 g kozica velika
- 1 žlica ulje maslinovo
- 1 filet pureća prsa, narezak
- 50 g gljive miješane, razne
- 50 g šparoge, divlje
- 0.50 kom luk ,crveni
- 1 režanj češnjak
- povrtni temeljac
- sol
- papar
- peršin, list
- kroketi
Priprema
- Na maslinovom ulju popržiti kozice i napuniti file od puretine, pričvrstiti krajeve filea s čačkalicama.
- Gljive popržiti na luku i češnjaku i podliti s temeljcem te dodati svježe blanširane šparoge i svježi peršin.
- Punjenu puretinu ispeći na grillu.
Dajte si truda i pripremite ovo maštovito i bogato jelo za pravi gastro užitak
Izvor Restoran Casa di Luna