Recepti 04. kolovoza 2018.

Quesadillas - brzi, vrući meksički sendviči

foto: Stockfood
gastro postao gastro.24sata.hr
Za vrijeme vrućih ljetnih dana, nema boljeg od brzog, ali finog i kvalitetnog ručka. Upravo zato, predstavljamo vam quesadille, vruće meksičke sendviče idealne za brzinski ručak.

Iz šarene riznice naših recepata, izvukli smo one najbolje za quesadille koje će vas oduševiti. Hrskave, još vruće tortilje zapečene na tavi s punjenjem od sira, mesnih dodataka ili jednostavne vege varijante sa sezonskim povrćem zavoljet ćete već nakon prvog zalogaja.

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Ono što quesadille čini toliko dobrima jest i činjenica da ih možete pripremiti u bilo koje doba dana. Za doručak ih kombinirajte s avokadom i različitim sirevima, jajima i kobasicom ili pak se okrenite raskošnoj verziji sa slaninom i paprikom.

 

Možda vas zanima... Raskošna quesadilla za najslasniji doručak Recepti

 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock


Ručak začinite jednostavnim quesadillama s ostacima piletine, bolognese umaka, pršutom, različitim sirevima i povrćem. Sjajan odabir bit će i kombinacija kozjeg sira, šampinjona i špinata kojoj svakako dodajte i više vrsta različitih sireva kako bi se svi sastojci povezali na najslasniji način.

 

Možda vas zanima... Quesadille s kozjim sirom, šampinjonima i špinatom Recepti

 

Za nešto jači ručak ili pak kao dodatak klasičnim jelima s roštilja, poslužite se idejom našeg dragog Vedrana s bloga Začinjeno s ljubavlju koji je spojio kobasice, kiseli kupus i tortilje u genijalnim sendvičima s tortiljama. Za prste polizati!

 

Možda vas zanima... Quesadillas s kiselim kupusom i kobasicom Kolumne

 

Quesadille su savršene upravo zbog svoje jednostavnosti, pa tako između dvije tortilje možete upakirati baš sve što vam padne na pamet, povezati ih s dobrom dozom sira, kakvim finim umakom i mesnim ili ribljim dodacima. Brzo, vruće, slasno i tako jednostavno!

Dobar tek!

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.