gastro postao
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 8
Težina pripreme: Srednje
Kalorija po osobi: 47
Potrebno vam je
- 0.50 šalica kadulja
- 8 kom slanina svinjska, sirova bez kože
- 8 kom teletina, mršava
- 40 g maslac, slani
- 0.35 šalica limunov sok
Priprema
- Stavite duguljasto narezanu krišku slanine na radnu površinu pa pospite listićima nasjeckane kadulje. Preko stavite komad teletine te zarolajte slaninu oko mesa i učvrstite čačkalicama.
- Ponovite postupak s ostatkom mesa i slanine te ostavite malo kadulje za poslije. Otopite pola maslaca u tavi pa pržite teletinu dvije minute sa svake strane. Nasjeckajte ostatak kadulje i otopite ostatak maslaca u tavi.
- Dodajte češnjak i pržite minutu, ulijte limunov sok pa dodajte ostatak kadulje te pržite još minutu. Time premažite meso.