Recepti 13. listopada 2014.

Složenac s krumpirima i kobasicama

gastro postao gastro.24sata.hr
Za ovaj složenac bitne s rajčice, a umjesto umaka možete dodati i konzervu narezanih rajčica

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 530

Potrebno vam je

  • 1 žlica ulje suncokretovo
  • 500 g krumpir, mladi
  • 450 g kobasice svinjske
  • 1 kom luk ,crveni
  • 1 kom paprika, zelena
  • 340 g rajčica, ukuhana (konc. 10%)

Priprema

  1. Zagrijte ulje u tavi pa pržite polovice krumpira i kobasice oko pet minuta.
  2. Narežite luk i papriku te ih dodajte krumpirima i pecite još pet minuta povremeno okrećući kobasice dok ne poprime smeđu boju.
  3. Dodajte umak od rajčica, isperite posudu od umaka s malo vode i to dodajte u tavu. Kuhajte pokriveno pet minuta.

Za ovaj složenac bitne s rajčice, a umjesto umaka možete dodati i konzervu narezanih rajčica

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.