Recepti Gastro zvijezda 2023. 20. prosinca 2023.

Zaviri u čarobnu dodjelu nagrada "Gastro zvijezda 2023."

foto: Igor Soban/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Svečanom dodjelom nagrada za najbolje food blogere godine završeno je natjecanje "Gastro zvijezda 2023.", a u nastavku otkrij tko je sve osvojio nagradu i kako nam je bilo!

Nakon mnogo mnogo kuhanja, druženja i glasanja, kako čitatelja tako i žirija, napokon je stigao trenutak koji smo svi s nestrpljenjem čekali - proglašenje ovogodišnje Gastro zvijezde! Finalisti su se zajedno sa stručnim žirijem, partnerima projekta i redakcijom portala missGASTRO okupili u prekrasnom ambijentu Bistroa Apetit by Marin Rendić kako bi otkrili tko je odnio ovogodišnju titulu najboljeg blogera po odabiru publike, ali i stručnjaka iz gastro svijeta. Dodjela nagrada održala se uz prekrasno predblagdansku atmosferu pod šarmantnim vodstvom Edine Pršić Babić

 | Author: Igor Soban/PIXSELL foto: Igor Soban/PIXSELL

 | Author: Igor Soban/PIXSELL Edina Pršić Babić foto: Igor Soban/PIXSELL

Gastro zvijezda je najveće regionalno natjecanje gastro blogera i zaljubljenika u hranu, u organizaciji portala missGASTRO. Pokrenuli smo ga 2017. godine, s ciljem promoviranja bogate blogerske scene i formiranja platforme za povezivanje i suradnju.

 | Author: Igor Soban/PIXSELL foto: Igor Soban/PIXSELL  | Author: Igor Soban/PIXSELL foto: Igor Soban/PIXSELL

Ponosni smo jer već sedmu godinu zaredom okupljamo najpopularnije gastro blogere te organiziramo dinamično natjecanje zaljubljenika u kuhanje i hranu, stvarajući pritom nove zvijezde, ukusne recepte i ono najbitnije – nova prijateljstva i suradnje. Ove godine su nas u projektu podržali naši partneri METRO Hrvatska i Gorenje koji su također prepoznali važnost poticanja, nagrađivanja i promoviranja food blogera i blogerica u našoj regiji.

 | Author: Igor Soban/PIXSELL Članovi žirija Mile Butorac, Andrea Cukrov, chef Marin Rendić i Domagoj Jakopović Ribafish foto: Igor Soban/PIXSELL

Pobjednici kategorija prema glasovima čitatelja portala missGASTRO

U odabiru pobjednika velikim dijelom sudjelovali ste upravo vi i sa čak 9000 glasova podržali svoje omiljene blogere. Vrijeme je da objavimo rezultate glasovanja i ovogodišnje pobjednike.

 | Author: Igor Soban/PIXSELL Dobitnici nagrada Gastro zvijezda 2023. foto: Igor Soban/PIXSELL

Gastro zvijezda 2023. je...

Naš žiri, koji su činili poznati novinar i bloger Domagoj Jakopović Ribafish, prošlogodišnji dobitnik nagrade Gastro zvijezda Mile Butorac, Gastro zvijezda 2020. Andrea Cukrov i chef Marin Rendić, tajnim je glasovanjem odabrao i apsolutnog pobjednika. 

Titulu Gastro zvijezde za 2023. godinu osvojila je Lucija Prpić s bloga "Pao mi je šećer"!

 | Author: Igor Soban/PIXSELL Lucija Prpić je Gastro zvijezda 2023. foto: Igor Soban/PIXSELL

 | Author: Igor Soban/PIXSELL Ivan Ljubić, regionalni direktor prodaje, marketinga i logistike Gorenje, Lucija Prpić i Mirta Velčić, Voditeljica odjela za aktivaciju kupaca, Odjel Marketinga METRO foto: Igor Soban/PIXSELL

 | Author: Igor Soban/PIXSELL Bojana Matek i Mirta Velčić foto: Igor Soban/PIXSELL

 | Author: Igor Soban/PIXSELL Ivan Ljubić i Josip Gavran foto: Igor Soban/PIXSELL

 | Author: Igor Soban/PIXSELL Domagoj Jakopović Ribafish i Matei Negovetić foto: Igor Soban/PIXSELL

 | Author: Igor Soban/PIXSELL Mile Butorac i Maja Jalšovec foto: Igor Soban/PIXSELL

 | Author: Igor Soban/PIXSELL Ivan Ljubić, Mirta Velčić, Maja Jalšovec, Lucija Prpić, Bojana Matek, glavna urednica svih miss7 izdanja Marjana Filipović-Grčić, Stella Nišević, voditeljica odjela marketinga Gorenja, Matei Negovetić i Josip Gavran foto: Igor Soban/PIXSELL

 | Author: Igor Soban/PIXSELL foto: Igor Soban/PIXSELL

 | Author: Igor Soban/PIXSELL foto: Igor Soban/PIXSELL

 | Author: Igor Soban/PIXSELL foto: Igor Soban/PIXSELL

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.