Pozivamo vas da isprobate svježe vrganje u slasnim kombinacijama poput kremastog rižota, fine juhe, hrskave pite ili brusketa, i uživate u odličnom okusu ove izvrsne jesenske namirnice.
Prepustite se primamljivim vrganjima, a kako biste se bolje pripremili za posjet najpopularnijem zagrebačkom hotelu i njegovom sjajnom restoranu, evo jedan brzinski recept za klasičnu juhu od gljiva:

Kremasta juha od vrganja
Priprema:
Naribajte krumpir na trakice te prepržite na maslacu.
Dodajte vrganje i temeljac te začinite.
Kuhajte 45 minuta i izmiksajte štapnim mikserom.
Ukrasite preprženim vrganjima na maslinovu ulju i preprženim komadićima kruha.
Sastojci:
- 1 l povrtnog temeljca
- 1 krumpir
- 50 g maslaca
- 250g vrganja
Dobar tek, vidimo se u Le Bistrou hotela Esplanade!