jesenske delicije
Pronađeno 57 rezultata za tag „
vrganji
”
kuharske tajne
Imamo recept za umak koji svako jelo čini boljim
Osnova ovog odličnog umaka poulette su gljive, žumanjci, bijelo vino i brašno, a uz dodatak maslaca i svježeg i sušenog…
slasno i grije
Brza tjestenina s vrganjima za ukusan kraj dana
Nakon posla mnogima se ne da kuhati, no uz ovo jelo koje se priprema za samo 20-ak minuta, svi će promijeniti mišljenje…
8. Štrudlafest
Od štrudle od vrganja do slatke štrudle s pivom
Naše bake znale su tajnu dobre štrudle i vrhunskog vučenog tijesta, a sada se sve više ljubitelja štrudle, te fine slas…
čarolija okusa
Galette s gljivama - savršena za zimski brunch
Priprema galette s gljivama vrlo je jednostavna, a postoje brojne varijacije - ovisno o tome koje su ti gljive dostupne…
Kralj gljiva na tanjuru
Slana pita s vrganjima – obrok s profinjenim mirisom šume
Kralj gljiva, vrganj, oduševljava nas svojim svijetlim, čvrstim mesom i jedinstvenom aromom. Savršen je uz tjesteninu, …
Sweety&Spicy
Šumski burek od vrganja, špeka i poriluka
Vječito pitanje postavlja se ponovno. Je li burek od vrganja, špeka i poriluka burek ili je pita? Neću duljiti, naravno…
Nešto slatko by Katarina
Domaći njoki od batata u umaku od vrganja i pancete
Najbolji krumpir je slatki krumpir pa ti je zato naša kolumnistica Katarina pripremila recept za njoke od batata.
jesen na tanjuru
Brzinski ručak: Jesenski rižot od buče s vrganjima
Napravi jesenski rižoto za samo pola sata
sezona gljiva
Ukusna i bogata juha od vrganja
Ako ste ljubitelj vrganja onda ćete sigurno biti oduševljeni s ovom juhom. S prirodnim aromama i komadićima vrganja ova…
Forking Croatia
Štrudle od janjetine i vrganja - savršeni jesenski zalogaji
Sigurno se sjećate nedavnog posta o Štrudlafestu na koji sam se išla inspirirati za svoje štrudle. Naime, uoči trećeg d…
maxyama
Bruschette s vrganjima - hrskavi jesenski brunch
Doba je vrganja, što znači da je idealno vrijeme za isprobavanje svih onih recepata s gljivama koje smo čitave godine m…
šumski rižoto
Jesen stiže: Rižoto s vrganjima i slaninom
Jesen se polako približava pa time i počinje sakupljanje gljiva koje su odličan dodatak raznim jelima.
ručak prvaka