Na Korčulu se vratila 2000. godine, nakon što je nekoliko godina provela u Val Gardeni. S obitelji je otvorila Konobu Mate, a naknadno i slastičarnicu Amoreta. Slastičarnicu je ubrzo morala zatvoriti i ambicije preusmjeriti na restoran ekskluzivnog hotela Lešić Dimitri.
Biljana je 2012. godine preuzela kuhinju obiteljske konobe od majke i specijalitetima, osobito slasticama, privukla brojne goste. U Konobi Mate tako možete uživati u klašunima, amoretima, cukarinima, hrostulama i rožati. Uz tradicionalne otočke delicije, Biljana se ne boji eksperimentirati s korčulanskim proizvodima poput mendula, bosiljka, naranči, smokava, ružinih latica, lovora, kadulje i mente. Također priprema i marmelade od netipičnih sastojaka poput ružinih latica, agruma i poma.
Njen desert „Biljanin slatki tanjur“ slobodno bismo mogli nazvati slastičarskom revolucijom i sigurni smo kako bi mu tek rijetki odoljeli. Iz svakog se deserta može iščitati kreativnost, odvažnost i velika ljubav prema poslu, zbog čega Biljana Milina zasluženo nosi trofeja Chef slastičar Gault&Millau Croatia 2019.