večera koja se iščekuje Matija Bogdan i Hrvoje Zirojević - super kombinacija! U 7 Seas Restaurant & Baru na Korčuli u subotu 22. srpnja održat će se još jedna sjajna večera, odnosno novo izdanje Am… Najave
začinjeno s ljubavlju Na Žrnovskoj makarunadi pojelo se gotovo 300 kila makaruna Godišnji odmor nas je ove godine odveo put Korčule. Smjestili smo se u uvali Tri žala, koji kilometar od Žrnova i svega… Kolumne
otok živi Korčulanske Pjatance: Proljetni festival hrane i pića Dino Galvagno, Hrvoje Zirojević, Jo Ahearne, Marko Gajski, Biljana Milat, Lucija Tomašić, Damir Šarić i druga poznata i… Najave
gault&millau Biljana Milina - strastvena i odvažna slastičarka s Korčule Biljana Milina chefica je kuhinje i slastičarka konobe Mate na Korčuli. Ljubav i talent za pripremu slastica naslijedil… Špajza
gastro manifestacija "Stajun od lumblije": Najpopularniji kolač Vele Luke! Turistička zajednice općine Vela Luka ovim putem vas želi obavijestiti o nadolazećoj gastro manifestaciji "Stajun od lu… Najave
Dani blatske lumblije Tajna najpopularnijeg kolača otoka Korčule S ciljem promicanja i očuvanja tradicionalne blatske lumblije, u organizaciji Općine Blato, Turističke zajednice općine… Najave
piše vesna šijak gabaj Pošip - sorta koja je "rođenjem" Korčulanin Autorica serijala "Najbolje iz Hrvatske" piše o korčulanskoj tradiciji, vinu i jednom od najuspješnijih proizvođača poš… Kolumne
De Canavellis & Co Korčula, novi raj za turističku gastro elitu Za otok Korčulu odavno se zna zbog velikog Olivera Dragojevića, ne puno manje popularnih Jasne Zlokić i Meri Cetinić, r… Recenzije
svi na otoke! Okusi Korčule: OK? Better than OK! Svi samo govorimo kako su nam otoci predivni, ali i previše udaljeni te da zbog toga nitko ne želi ostajati na njima. N… Špajza
Nova mjesta De Canavellis – gastronomsko čudo na Korčuli Nakon angažmana u korčulanskom De Canavellisu, chef Matija Bogdan ponovno seli u London gdje ga čeka mjesto sous chefa … Špajza
Interview Marko Gajski: Vratimo dostojanstvo našim ljudima! Čovjek koji je Novu Gradišku zamijenio Korčulom, a informatiku kuhanjem, nakon što je zablistao na prvom hrvatskom Mast… Kolumne
Sretno! Matija Bogdan na genijalan način najavio nove chefovske projekte "Di kuham, di budem kuhal, kaj dalje, itd..", započeo je status na Facebooku naš chef Matija Bogdan. Najave
Spiza, vino, more... Drugo izdanje festivala hrane i vina Korčulanske Pjatance U Korčuli i okolnim mjestima od 27. travnja do 5. svibnja održat će se drugo izdanje proljetnog festivala hrane i vina … Najave
Najljepše od Korčule Predivan svijet vina i poezije Luke Krajančića Vino i stihovi bili su protagonisti večeri pošipa i poezije u projektu „Art and Wine made in Croatia“ koja se održala 2… Recenzije