večera koja se iščekuje
Pronađeno 16 rezultata za tag „
korčula
”
začinjeno s ljubavlju
Na Žrnovskoj makarunadi pojelo se gotovo 300 kila makaruna
Godišnji odmor nas je ove godine odveo put Korčule. Smjestili smo se u uvali Tri žala, koji kilometar od Žrnova i svega…
otok živi
Korčulanske Pjatance: Proljetni festival hrane i pića
Dino Galvagno, Hrvoje Zirojević, Jo Ahearne, Marko Gajski, Biljana Milat, Lucija Tomašić, Damir Šarić i druga poznata i…
gault&millau
Biljana Milina - strastvena i odvažna slastičarka s Korčule
Biljana Milina chefica je kuhinje i slastičarka konobe Mate na Korčuli. Ljubav i talent za pripremu slastica naslijedil…
gastro manifestacija
"Stajun od lumblije": Najpopularniji kolač Vele Luke!
Turistička zajednice općine Vela Luka ovim putem vas želi obavijestiti o nadolazećoj gastro manifestaciji "Stajun od lu…
Dani blatske lumblije
Tajna najpopularnijeg kolača otoka Korčule
S ciljem promicanja i očuvanja tradicionalne blatske lumblije, u organizaciji Općine Blato, Turističke zajednice općine…
piše vesna šijak gabaj
Pošip - sorta koja je "rođenjem" Korčulanin
Autorica serijala "Najbolje iz Hrvatske" piše o korčulanskoj tradiciji, vinu i jednom od najuspješnijih proizvođača poš…
De Canavellis & Co
Korčula, novi raj za turističku gastro elitu
Za otok Korčulu odavno se zna zbog velikog Olivera Dragojevića, ne puno manje popularnih Jasne Zlokić i Meri Cetinić, r…
svi na otoke!
Okusi Korčule: OK? Better than OK!
Svi samo govorimo kako su nam otoci predivni, ali i previše udaljeni te da zbog toga nitko ne želi ostajati na njima. N…
Nova mjesta
De Canavellis – gastronomsko čudo na Korčuli
Nakon angažmana u korčulanskom De Canavellisu, chef Matija Bogdan ponovno seli u London gdje ga čeka mjesto sous chefa …
Interview
Marko Gajski: Vratimo dostojanstvo našim ljudima!
Čovjek koji je Novu Gradišku zamijenio Korčulom, a informatiku kuhanjem, nakon što je zablistao na prvom hrvatskom Mast…
Sretno!
Matija Bogdan na genijalan način najavio nove chefovske projekte
"Di kuham, di budem kuhal, kaj dalje, itd..", započeo je status na Facebooku naš chef Matija Bogdan.
Spiza, vino, more...
Drugo izdanje festivala hrane i vina Korčulanske Pjatance
U Korčuli i okolnim mjestima od 27. travnja do 5. svibnja održat će se drugo izdanje proljetnog festivala hrane i vina …
Najljepše od Korčule