Špajza 26. veljače 2019.

Food and Wine Pairing u ReUnion restoranu hotela Canopy by Hilton Zagreb

foto: promo
gastro postao gastro.24sata.hr
U suradnji s tvrtkom Vinart, restoran ReUnion organizira gastronomski i enološki događaj sezone u hotelu Canopy by Hilton Zagreb.

Chef kuhinje Marinko Topalović priprema šest sljedova vrhunske hrane uparene s najboljim hrvatskim vinima po izboru Saše Špiranca, a sve to očekuje Vas ovog petka, 1. ožujka od 20 sati.

Osim u odličnoj hrani, uživat ćete i u vrhunskim vinima vinarija Fakin iz Motovuna i Šember s Plešivice.

Cijena po osobi je 470 kuna.

 | Author: promo foto: promo

Food&Vine Pairing @Fakin @Šember

Kamenica s kavijarom
Pjenušac Šember Rose

Škamp na musu foie gras i lješnjaka, čips crnog kruha

Fakin La Prima Malvazija 2017

Rižoto s paškim sirom i bademima

Šember Amfora Riesling 2013

Confit pačjeg batka u vučenom tijestu, krema dimljenog celera

Šember Crni Pinot 2017

Sporo pečena juneća rebra, raviol s kremom od vrganja, grill kukuruz

Fakin Il Primo Teran 2016

Tri verzije tamne čokolade, pjenica Grand Marniera

 

 | Author: promo foto: promo

Restoran ReUnion je na zagrebačkoj gastro sceni prepoznatljiv po pažljivo odabranom i pripremljenom a la carte jelovniku, dobrim izborom lokalnih vina i izvrsnoj dnevnoj ponudi kreativnih jela pripremljenih od svježih namirnica s Dolca.

Kada ste već u Canopy by Hilton hotelu preporučujemo da posjetite njihov Canopy Central Bar i probate jedan od njihovih
autorskih koktela, craft piva ili posebnu ponudu barskih zalogaja.

Za informacije i rezervacije:
Restoran ReUnion
Ulica kneza Branimira 29 Zagreb
Canopy by Hilton Zagreb
tel. 01 4559 518
fdsupervisor@canopyzagreb.com

 | Author: promo foto: promo  | Author: promo foto: promo  | Author: promo foto: promo

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.