Chef kuhinje Marinko Topalović priprema šest sljedova vrhunske hrane uparene s najboljim hrvatskim vinima po izboru Saše Špiranca, a sve to očekuje Vas ovog petka, 1. ožujka od 20 sati.
Osim u odličnoj hrani, uživat ćete i u vrhunskim vinima vinarija Fakin iz Motovuna i Šember s Plešivice.
Cijena po osobi je 470 kuna.
Food&Vine Pairing @Fakin @Šember
Kamenica s kavijarom
Pjenušac Šember Rose
Škamp na musu foie gras i lješnjaka, čips crnog kruha
Fakin La Prima Malvazija 2017
Rižoto s paškim sirom i bademima
Šember Amfora Riesling 2013
Confit pačjeg batka u vučenom tijestu, krema dimljenog celera
Šember Crni Pinot 2017
Sporo pečena juneća rebra, raviol s kremom od vrganja, grill kukuruz
Fakin Il Primo Teran 2016
Tri verzije tamne čokolade, pjenica Grand Marniera
Restoran ReUnion je na zagrebačkoj gastro sceni prepoznatljiv po pažljivo odabranom i pripremljenom a la carte jelovniku, dobrim izborom lokalnih vina i izvrsnoj dnevnoj ponudi kreativnih jela pripremljenih od svježih namirnica s Dolca.
Kada ste već u Canopy by Hilton hotelu preporučujemo da posjetite njihov Canopy Central Bar i probate jedan od njihovih
autorskih koktela, craft piva ili posebnu ponudu barskih zalogaja.
Za informacije i rezervacije:
Restoran ReUnion
Ulica kneza Branimira 29 Zagreb
Canopy by Hilton Zagreb
tel. 01 4559 518
fdsupervisor@canopyzagreb.com