Špajza Gastro zvijezda 07. prosinca 2017.

Gastro zvijezda godine 2017. je - Domaćica!

foto: Matija Habljak/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Novootvoreni restoran Batak grill na Radničkoj cesti bio je sjajan domaćin najboljim hrvatskim food blogerima, koji su sinoć primili zaslužene nagrade u najvećem blogerskom natječaju godine!

Žiri u kojem su bili MasterChefica Lana Mihić Klingor, food bloger Darko Kontin, direktorica marketinga Zvijezde Marina Knežević i urednik Gastro.hr-a Domagoj Jakopović Ribafish, od 430 prijavljenih blogova, nakon glasanja čitatelja, proglasio je devet pobjednika u kategorijama, a zatim i blogericu godine, Sanju Mijac "Domaćicu".

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL foto: Matija Habljak/PIXSELL

"Ja sam esteta, djevica po horoskopu i imam lagani OCD. Kod mene je bio važan vizualni dojam. Uz to, zanimao me i koncept svakog recepta. U masi blogova, bilo je nelogičnosti u izvedbama azijskih jela što je kod mene značilo eliminaciju. Bitna mi je bila i fotografija, ali i cjelokupni izgled bloga" - rekla je o glasanju članica žirija Lana Mihić Klingor.

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL foto: Matija Habljak/PIXSELL

Sanja Mijac je uz to osvojila tri nagrade u kategorijama, tako da je titula, kao i vrijedne nagrade glavnog sponzora Zvijezde, te Emmezete koja je osigurala poklone Tefala, Boscha i Sonyja - došla stvarno u prave ruke.

"Trudit ćemo se i dalje, davati sve od sebe i još više voljeti ono što radimo" - rekla je vidno uzbuđena Sanja Mijac.

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL foto: Matija Habljak/PIXSELL

Izbor za 'Gastro zvijezdu' startao je prije šest mjeseci, a pokrenuo ga je portal Gastro.hr, a na projektu je radilo stotinjak ljudi. Proglašenje pobjednika odvijalo se u restoranu 'Batak grill' u zagrebačkoj Radničkoj ulici, gdje su žiri i finalisti do dugo u noć nakon proglašenja uživali u slasnoj hrani i piću i polako stavljali kamen temeljac za novu sezonu natječaja za najboljeg food blogera regije.

Vrijeme je da se počnete pripremati za novu Gastro zvijezdu!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.