Špajza 04. rujna 2017.

Jedan profesionalac i 102 svinjska rebra

foto: @mattstonie, Instagram
gastro postao gastro.24sata.hr
Amerikanac Matt Stonie ima jedan poseban gastro talent – može jesti puno i brzo. Ovaj profesionalac u jedenju uhvatio se u koštac s više od 100 pečenih rebaraca.

Stonie je 25-godišnjak iz San Francisca, a proslavio sa svojim YouTube kanalom. Više od tri milijuna ljudi redovito prati njegove ekstravagantne obroke koji se mjere u kilogramima.

 

Možda vas zanima... Srušena dva paklena gastro rekorda Špajza

 

Rano je otkrio svoj talent i priključio se tzv. Major League Eating, a 2015. je postigao veliki uspjeh na natjecanju u jedenju hot dogova. Pojeo je 62 hot doga u samo deset minuta.

Drži nekoliko gastro rekorda, poput onog u jedenju frozen jogurta, indijskih tacosa, gyrosa, pite od bundeve, slanine i palačinki pa mu svinjska rebra nisu preveliki izazov.

 

 

Stonie se nije opterećivao time što ova količina rebaraca ima više od 15 tisuća kalorija jer mu rijetko koji obrok ima manje. Pogledajte u videu koliko mu je trebalo da dovrši zadatak.

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.