Špajza Kad te život baci u vatru, zapali roštilj! 28. svibnja 2021.

Koja se jela najbolje slažu uz ketchup ili majonezu? Odgovori i osvoji nagradu!

Zvijezda ketchup i majoneza foto: Shutterstock/PR
gastro postao gastro.24sata.hr
Reci nam koja tri jela najbolje pašu s ketchupom ili majonezom i objasni zašto. Upravo će te ovaj jednostavan zadatak dovesti do super nagrade - Zvijezdinog poklon paketa

Ketchup i majoneza nezaobilazni su kad je u pitanju kvalitetan ručak s grilla. Majoneza je dio svakog poštenog sendviča s mesom s grilla, a bez nje se ne mogu zamisliti ni lagani bijelu umaci s vrhnjem i svježim začinskim biljem. Baš kao što savršeno povezuje brojna jela, tako povezuje i brojne generacije. U Zvijezdi se majoneza priprema po istom receptu od 1959. godine, kada je prvi put stigla na police trgovina, i otad je inspiracija brojnim jelima i dobrodošao gost druženjima. 

O ketchupu pak maštamo kad su u pitanju ćevapi i ražnjići, ali i neodoljivi, pikantni BBQ umaci. Nebrojeno je mnogo ukusnih kombinacija - i svatko ima svog osobnog favorita. Taj favorit, odnosno genijalan recept za jelo s ketchupom ili majonezom od kojeg ne odstupaš, može te dovesti do bogate nagrade. Zvijezda te nagrađuje godišnjom zalihom ketchupa i majoneze jedino što moraš jest napisati koja se 3 jela najbolje slažu uz ketchup ili majonezu i objasniti zašto tako misliš. Zvuči odlično, je li tako? I još je bolje kad ti kažemo da u Zvijezdin ketchup mogu dospjeti samo najbolje rajčice. 

 

Možda vas zanima... Mariniranje: Vodimo te do najsočnijeg komada mesa Špajza

 

Dakle, sve što moraš je ispuniti obrazac u nastavku; napisati 3 jela koja po tvom mišljanju najbolje idu uz ketchup ili majonezu i iskušati sreću. Zvijezda će šest najsretnijih i najkreativnijih čitatelja nagraditi poklon paketom. 

Hvala na sudjelovanju u nagradnom natječaju, najkreativnije prijave poslali su: Anna Đurić, Tihana Matika, Ana Beg, Roberto Medvid, Anđela Lisica i Sanja Kozlović.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.