Špajza 05. lipnja 2017.

Kraljevski posao s posebnim zahtjevom

foto: Toby Melville/REUTERS/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Princ Charles i njegova odabranica, vojvotkinja od Cornwalla Camilla Parker Bowles nedavno su se upustili u potragu za novim chefom njihove kuhinje. Osim jednostavnosti, za budućeg chefa imaju i jedan poseban zahtjev...

Princ od Wallesa i vojvotkinja od Cornwalla u potrazi su za novim sous chefom, objavili su to na Clarence House internetskim stranicama, a od svog kandidata, osim 40 sati rada mjesečno, ujedno traže i dobro poznavanje organskih namirnica.
 

 | Author: Toby Melville/REUTERS/PIXSELL foto: Toby Melville/REUTERS/PIXSELL


Naime, novoodabrani chef u njihovoj će se kuhinji orijentirati isključivo na zdravu hranu s naglaskom na fine dining koncept. prenosi Daily Mail.

Odabranom kandidatu bit će omogućen rad u čak nekoliko kuhinja diljem Engleske, ovisno o trenutnom prebivalištu najbogatije engleske obitelji.

 

Možda vas zanima... Nevjerojatni gastro običaji kraljevske obitelji Špajza

 

"Sous chef će biti odgovoran za nadzor, pripremu i servis hrane po najvišim standardima, od privatnih fine dining večera, obroka za osoblje do priprema za prijeme. Povjerit ćemo vam samostalnu pripremu hrane, ali posao uključuje i rad u timu", stoji u oglasu.
 

 | Author: Toby Melville/REUTERS/PIXSELL foto: Toby Melville/REUTERS/PIXSELL


Kako su princ Charles i vojvotkinja Camilla veliki ljubitelji zdrave, organske hrane, njihov novi zaposlenik također bi trebao biti strastven oko istih vrijednosti. Kandidati za posao također bi trebali imati već stečeno iskustvo u radu u privatnim kuhinjama ili pak cateringu za visokopozicionirane osobe poput premijera i drugih, važnijih političara.

 

Mesar Možda vas zanima... Dario Cecchini: Najbolji mesar na svijetu None

 

Oglas možete pogledati ovdje.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.