Špajza 14. veljače 2018.

Magično Valentinovo u Hogwartsu

foto: warner bros. studio tour
gastro postao gastro.24sata.hr
Prošlo je više od 20 godina od objave prve knjige i 16 godina od premijere filma, a priča o Harry Potteru je jednako magična i još uvijek aktualna. Veliki smo obožavatelji, a naše uzbuđenje raste sa svakom novom gastro avanturom u Velikoj dvorani Hogwartsa.

Nakon veselih božićnih blagdana, u školi za vještičarenje i  čarobnjaštvo se slavi i ljubav. Naravno, riječ je o setu u sklopu Warner Bros. Studija u Londonu, gdje su parovi ili oni zaljubljeni u priču o Harryju Potteru, proslavili  Valentinovo  uz bogatu večeru.

Svečani banket započeo je razgledavanjem cijelog seta, a zatim je uslijedila trosatna večera u kostimima. Nakon kanapea i koktela, gosti su uživali u tartu od kozjeg sira, janjetini s njokima od ricotte i cijeloj paleti voćnih deserata. Magično Valentinovo završeno je poznatim pivoslacem, razgledom Zakutne ulice i fotografiranjem na peronu 9 ¾ .

 

Za romantičnu večeru parovi su trebali izdvojiti nešto više od 4000 kuna, a karte su se razgrabile još krajem prošle godine. Jedva čekamo sljedeću proslavu u Hogwartsu!

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.