Špajza Gastro zvijezda 04. prosinca 2017.

Mateju znate kao Uvijek gladnu

foto: Mateja Krvarić
gastro postao gastro.24sata.hr
Mateja Krvarić uvijek je gladna i svaki gastro trenutak redovito hvata fotoaparatom. Kvalitetne fotografije i primamljiva jela dovela su je i do finala natječaja Gastro zvijezda. Pročitajte u nastavku što Mateja kaže o fotografiranju, bloganju i blogerskoj sceni.

Zbog čega ste svoje kulinarske tajne odlučili podijeliti s gastro znatiželjnicima putem bloga?
Na samom početku nisam niti mislila da će to veliki broj ljudi čitati. To je više bio moj prostor gdje sam pohranjivala recepte koji su mi dragi. S vremenom se to jako promijenilo. Jako mi je drago kada mi se jave čitatelji s utiscima i fotografijama isprobanih recepata. Pogotovo kada se odvaže isprobati kompliciranije deserte, to mi je posebno drago jer vidim da ih niti dužina recepta i nove tehnike nisu spriječili u isprobavanju.

 | Author: Mateja Krvarić foto: Mateja Krvarić

Što vas je nagnalo da se opredijelite baš za kategoriju fotografija?
E sada što se toga tiče, mene ništa (haha). Ja se nisam prijavila u toj kategoriji.

Što mislite o hrvatskoj, ali i regionalnoj blogerskoj sceni?
Obje scene su baš bogate. Moram priznati da mi se čini da scena naših susjeda jača od naše, tu se referiram na srpske blogere. Svakim danom se javljaju novi blogeri i želim im puno sreće i strpljenja u radu jer nažalost ništa ne ide preko noći.

Po čemu se ističete od ostalih blogera koji su fokusirani na fotografije?
Hmm rekla bih po tamnim fotografijama koje su kod mene konstanta već nekoliko godina. Lijepe su meni svijetle fotografije, ali ja se u tome nikako ne pronalazim.

 | Author: Mateja Krvarić foto: Mateja Krvarić

Zbog čega bi baš vi trebali postati nova Gastro zvijezda?
Ovo je za mene pitanje bez odgovora. O gastro zvijezdi najbolje će odlučiti vaši čitatelji i cijenjeni žiri. Svako priznanje je lijepo dobiti i svakako bi mi to bio vjetar u leđa za daljnji rad i napredovanje.

 Za Mateju i druge favorite možete glasati na stranici Gastro zvijezde!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.