ŠOKANTNA ISPOVIJEST "Radio sam po 120 sati tjedno, a sada bolujem od bipolarnog poremećaja" Chef Heston Blumenthal, vlasnik nekoliko restorana s Michelinovim zvjezdicama, iskreno je progovorio o mentalnom zdravl… Najave
intervju Melkior Bašić: "Uživam ljudima prenositi svoje bogato kulinarsko znanje" Chef Melkior Bašić punom parom ušao je u jesen - krenuo je na gastroturneju, pokrenuo vlastiti catering, ali i odličnu … Najave
Intervju Chef Zdravko Tomšić: "Moj meni za Tunalicious Festival posveta je mom rodnom Kv… Chef Zdravko Tomšić u četvrtak 12. rujna u sklopu Tunalicious Festivala dolazi na Spinnaker Gourmet Stage. Kako je slož… Najave
intervju Ivana Bekavac: "Fušarenje može svakome donijeti 5 minuta pažnje, ali ulaganje u… Uoči početka Weekend Food Festivala koji će se u Rovinju održati idući tjedan, od 19. do 21. travnja, popričali smo sa … Najave
INTERVJU Ante Udovičić: "U ovom poslu bez žrtve nema uspjeha!" Chef Ante Udovičić stiže na ovogodišnji Weekend Food Festival u Rovinj kao sudionik panela "Je li se mučenje isplatilo?… Najave
intervju Chef Fabricio Vežnaver: "Mediteranska kuhinja je najbolja, ne valja komplicirat… Chef Fabricio Vežnaver dobitnik je brojnih priznanja i veliki autoritet u hrvatskoj gastronomiji. S njime smo popričali… Recepti
WEARE50 Chef Nikola Marković: Nikad mi neće dosaditi hrana i sve vezano uz to Restoran weare50 u mnogočemu je odraz chefa Nikole Markovića. Mi smo s njim popričali o restoranu, o njegovoj ljubavi p… Špajza
Vinodol Chef Josip Hauptfeld: Iz kuhinje najpopularnijeg zagrebačkog restorana Donosimo intervju s Josipom Hauptfeldom, chefom poznatog zagrebačkog restorana Vinodol, koji je u gastronomskom vodiču … Špajza
Gastro zvijezda Darko Kontin: Imamo predivnu zajednicu blogera! Darko kuha, fotografira i bloga u isto vrijeme, a najveća su mu snaga društvene mreže. Blogeri, počujte, od ovog biste … Špajza
Piše Mario Jukić Festival tista - jedinstvena gastro manifestacija u Baranji 30. lipnja, s početkom u 18.00h u Batini se u sklopu Dunav Art festivala održao festival tradicionalnih šokačkih jela o… Kolumne
PROČITAJTE INTERVJU! Želimo sretan peti rođendan blogu Domaćica! Otkrijte u nastavku kako će Domaćica proslaviti rođendan, koja je tajna njenog uspjeha i kakve nas sve poslastice očeku… Špajza
3,2,1 - kuhaj! Šest izvrsnih recepata pobjedničkog para Morana Mijač i Domagoj Žulj, pobjednici RTL-ova showa “Tri, dva, jedan - kuhaj!”, ljubav prema kuhanju gaje od djetinjs… Špajza
Borna Janeš: Pokretač razvoja zagrebačke streetfood scene Svježe namirnice, najbogatija vinska lista i velika količina svakodnevnog truda i ulaganja, za rezultat daju jedan od n… Špajza