Špajza Zagreb Chill&Grill festival 27.4. - 1.5. / Bundek 26. travnja 2018.

Na Bundeku vas čeka i Doomsday

foto: Doomsday
gastro postao gastro.24sata.hr
Pizzerija Doomsday će na ovogodišnjem festivalu dobre klope, cuge i mjuze predstaviti jedan drugačiji koncept!

Novi Zagreb odnedavno ima mjesto koje polako prijeti da postane kultno. Istražili smo Doomsday i upitali njihovu ekipu kako su to postigli, ali i što pripremaju za svoj debi na Zagreb Chill&Grillu.

Otkad postoji Doomsday i kako je sve pokrenuto?

Doomsday Pizzeria postoji već tri godine, a pokrenuto je tako da smo odlučili napraviti najbolju pizzu u Novom Zagreb,u a uskoro i u cijelom Zagrebu odakle i slogan NO BULLSHIT JUST PIZZA.

Gdje se nalazite, koliko mjesta ima u lokalu i po čemu ste najviše poznati?

Nalazimo se u Novom Zagrebu u Oktogonu Hribarov prilaz 6a. U lokalu ima 40 sjedećih mjesta, a poznati smo po najboljoj pizzi i po tome što kažemo sve što mislimo gostima.

Što nam pripremate za Zagreb Chill&Grill?

Za Zagreb Chill&Grill premijerno smo pripremili burgere i tortilje koje će uskoro biti i na našem meniju te će slogan biti NO BULLSHIT JUST PIZZA&BURGERS. Burgeri su od čistog junećeg mesa koje pripremao sami a pecivo bez ikakvih aditiva. U jednom burgeru će biti meso aromatizirano tekućim dimom a umak s Jack Danielsom. 

Koja biste piva preporučili uz svoja jela?

U suradnji s craft Daruvarskom pivovarom radimo naše Doomsday pivo koje ćete moći probati na štandovima Chill&Grilla te ga srdačno preporučujemo uz možda još 5th Element.

Koja je vaša dobitna filozofija?

Naša dobitna filozofija je samo kvalitetne i domaće namirnice. Trenutno dogovaramo svo povrće iz domaćeg OPG-a, a neko od povrća (rajčica) ćemo koristiti i za pelate. Želimo razvijati domaće i lokalno u skladu s kvalitetom.

Po čemu ste originalni i drukčiji i kako mislite pokoriti Bundek?

Originalni smo po tome sto se ne ustručavamo reći našim gostima da nekada nisu u pravu, a onda oni to i shvate. Želimo samo najbolje za njih zato im tu i tamo prigovorimo. Iako im nekada nije drago, na kraju se uvijek završi dobro. Imamo i gas masku u kojoj ćemo i raditi na Zagreb Chill&Grillu po kojoj smo također poznati.

Pozovite naše čitatelje da vas posjete na drugom Zagreb Chill&Grill festivalu!

Pozivamo sve čitatelji 24 sata i Gastro.hr na 2. Zagreb Chill&Grill da isprobaju našu novu ponudu koju smo primjerno napravili za ovaj event a koji ćemo uskoro imati i u našoj stalnoj ponudi.

 

 | Author: Doomsday foto: Doomsday

 

 

Festival Zagreb Chill&Grill traje od 27.4. do 1.5. na Bundeku Organizator festivala je Gastro.hr, Glavni medijski partner: 24sata. Generalni pokrovitelj je Podravka, ostali partneri su: Pevec, Jamnica - službena voda festivala, Tele2, Labud, Kisko i Permetal, Dukat President, Zvijezda, Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Mesna industrija Ravlić, NESCAFÉ i TOI TOI.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.