Špajza 08. lipnja 2018.

Nova epizoda: Burger s viskijem izazvao instantnu ljubomoru

1/2
foto: Screenshoot
gastro postao gastro.24sata.hr
U gastro izazovu ‘Ljubav ide kroz želudac’ svojim jelom se predstavila druga kandidatkinja Natalija Cvjetković (27). Burger kojeg je Natalija pripremila oduševio je suca Dubravka Miličića (39)

Koristit ću juneće meso, papriku, a namjeravam raditi ljuti burger. Sve će biti ljuto, od umaka do mesa. Potrudit ću se da stvarno začinim dan, rekla je Natalija Cvjetković (27). Dodala je kao će sve dodatno začiniti i ljutim feferonima.

 

Možda vas zanima... Burger iz snova: Tajni sastojak pretvara ga u 'kralja' roštilja Špajza

 

 

Natalija je teksaškim hamburgerom unijela dašak Amerike, a od sastojaka je koristila papar, sol, papričice, viski crveni luk i gljive.

- Ovo je baš 'hot', baš ful ful hot. Burger je stvarno odličan. Skoro pa meksički burger. Je l' mogu ja dati dvije desetke ili ne mogu?, raspitivao se kušač i bivši sudionik reality showa Dubravko Miličić (29).

Kako je izgledalo druženje i roštiljanje na otvorenom i kako pripremiti burger koji je dobio same pohvale, pogledajte na YouTube kanalu 24sata danas u 15 sati u drugoj epizodi reality serijala 24sata 'Ljubav ide kroz želudac' koji 24sata radi s Lidlom.

 

Možda vas zanima... Tri djevojke otkrivaju kako pripremiti najslasnije burgere Najave

 

Gastro serijal gledajte na Facebook stranici 24sata, YT kanalu 24sata i 24sata.hr

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU SERIJALA 'LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC'

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.