Špajza 11. travnja 2017.

Želite li ovaj posao - morat ćete piti pivo u uredu!

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Dok je u Hrvatskoj još uvijek poprilično velik zalogaj pronaći posao u kojem se uz rad može i uživati, Japanci su otkrili recept i ponudili ga mladim nadama tehnološke industrije...

Japanska tvrtka Technomobile traži stažiste pivopije čiji će posao uključivati obavljanje poslova u uredu uz ispijanje piva.

Nije šala već sjajna ideja koja bi mlade umove trebala potaknuti da sagledaju stvari iz drugačije perspektive i pružiti im šansu da se uklope u čitavu atmosferu tvrtke bez dodatnog pritiska. U tome će im, naravno, pomoći ispijanje pive, prenosi portal Food and Wine.
 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Odrade li uvodna dva dana, koliko sam organizirani događaj upoznavanja novih stažista traje, postoji velika mogućnost da dobiju posao kao programeri ili inženjeri za neko od područja kojima se sama tvrtka bavi.

Jedini uvjeti za prijavu za ovaj sjajan posao su dob (stažisti ne smiju imati manje od 25 godina) i određeno znanje na područjima koje pokriva Technomobile. 

Odlična ideja koju bismo sa zadovoljstvom preporučili i domaćim poslodavcima, vjerujemo kako bi upravo ovakav način razmišljanja mnoge od nas potaknuo na kvalitetniji i sretniji rad.
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.