Špajza 24. lipnja 2017.

Pametni hladnjak - sve što vam ovog ljeta treba

foto: Screenshoot
gastro postao gastro.24sata.hr
Vrući ljetni dani stvoreni su za ljenčarenje, minimalno obavljenog posla i uživanje u hladnim pićima. Upravo zato, pametni hladnjak bit će sve što vam treba!

Dvojica inženjera došli su na sjajnu ideju - kreirali su hladnjak koji vas prati u stopu gdje god pošli. Sve što je potrebno jest spojiti hladnjak sa svojim mobilnim uređajem putem bluetootha i gledati kako kako vas malo čudo prepuno hladnih napitaka prati u stopu. 

 

Možda vas zanima... Glupi Donald postao hit u svijetu piva Špajza

 

Također, pomoću mobitela možete otvarati poklopac hladnjaka tako da baš nikakav trud nije potreban za baratanjem ovog novootkrivenog čuda stvorenog za vruće ljetne dane.

 

Možda vas zanima... Nikad jače: Hrvatsko pivsko ljeto 2017. Najave

 

Osim hladnjaka, na svojim kolicima spojenim s mobitelom možete voziti i druge predmete koji vam u tom trenu zatrebaju. Jednostavno odstranite hladnjak i dodajte ruksak, košaru za piknik ili povrće s tržnice. Ako pak ste posebno sposobni, kolica koja će vas pratiti u stopu možete izraditi i sami.

 

Možda vas zanima... Island postaje zemlja piva - otvoren pivski spa centar Špajza

 

Kako cijela stvar funkcionira, pogledajte u videu.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.