Špajza 27. rujna 2017.

Pljoska skrivena u narukvici postala hit na internetu

foto: Booze Bangle, Facebook
gastro postao gastro.24sata.hr
Hvata li vas žeđ u neočekivanim situacijama, ova je narukvica jedna od stvari koje definitivno trebate posjedovati. Booze bangle narukvica osvojila je internet, a čim smo je sami otkrili, poželjeli smo je imati.

Riječ je o narukvici u koju možete spremiti do 100 ml omiljenog alkoholnog napitka, a zatim jednostavnim pokretom prebaciti piće u čašu i uživati.

Idealna je za iznenadna druženja s prijateljima ili kao spas u situacijama kada vas uhvati nesnosna žeđ. 

 

 

A post shared by Booze Bangle (@boozebangle) on

 

Pljoska u obliku narukvice za sada dolazi u dvije boje - zlatnoj i srebrnoj. Pristaje uz svaku odjevnu kombinaciju, a kad malo bolje razmislimo, i uz svaku životnu situaciju.

 

Možda vas zanima... Ova će vijest oduševiti ljubitelje čokolade Špajza

 

Osmislio ju je australski brend Cocktail Queen u suradnji s Gibsons Homewares, a cijena iste kreće se od 25 dolara do 40 dolara.

 

Možda vas zanima... AirDine - nova aplikacija koja spaja ljubitelje dobrih tanjura Špajza

 

Osim ovog genijalnog izuma, Amerikanci su nedavno došli na ideju torbice koja se može puniti pićem, pa tako u istu možete spremiti čak jednu i pola litru omiljenog napitka. Ova neobična torbica prodaje se pak za oko 77 dolara.

 

 

Kako djeluje magična narukvica, pogledajte u nastavku!

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.