Špajza 14. kolovoza 2017.

AirDine - nova aplikacija koja spaja ljubitelje dobrih tanjura

foto: thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
AirDine je odlična vijest za sve koji vole širiti svoj krug poznanika, ali i one koji uživaju u domaćoj hrani, ali je nemaju vremena pripremati.

Nismo sigurni može li se AirDine nazvati društvenom mrežom ili je prikladniji naziv gastro posrednik. Riječ je o aplikaciji osmišljenoj u Švedskoj početkom prošle godine, uz pomoć koje se možete sastati na večeri s potpunim strancima.

 

Možda vas zanima... Tim MIT-ja razvio genijalnu gastro aplikaciju Špajza Možda vas zanima... Otkriće: Aplikacija za mesne delicije! Špajza

 

Potrebno je skinuti aplikaciju, kreirati profil i odlučiti hoćete li ugostiti ljude ili radije otići kod nekog na večeru. AirDine vam izlistava sve lokacije u blizini na kojima možete večerati, jelovnik i cijenu, a vi sam morate rezervirati sjedalo. U Švedskoj je prosječna cijena oko 200 kuna, a u Engleskoj je prva večera koštala upola manje. 

 

 

Zasad je aplikacija dostupna u 23 države, uključujući Italiju, što znači da bi uskoro i u Hrvatskoj mogli večerati s potpunim strancima. 

Tko zna što se može dogoditi na jednoj (ne)običnoj večeri.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.