Špajza 10. svibnja 2017.

Otkriće: Aplikacija za mesne delicije!

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Meat cuts je aplikacija koja na jednostavan način educira korisnike o komadima mesa pojedine životinje, a uz to pruža i zanimljive recepte te savjete o samoj pripremi

Odustajanje od slasnog ručka zbog nepoznavanja komada mesa koji recept zahtjeva više ne dolazi u obzir. Aplikacija koju je još 2014. izmislila Meat & Livestock Australia kompanija specijalizirana za marketing, istraživanje i razvoj australskog crvenog mesa bit će fenomenalna ispomoć u baš svakoj kuhinji diljem svijeta.
 

 | Author: Screenshot Iphone foto: Screenshot Iphone

Kako bi korisnici uživali u najboljim komadima mesa spremljenim na ispravan način dovoljno je tek skinuti aplikaciju te odabrati vrstu mesa o kojoj želite saznati nešto više. Meat cuts aplikacija pruža mogućnost odabira između govedine, janjetine, teletine i jaretine te klikom na jednu od ponuđenih opcija donosi pregled dijelova životinje i naziva pojedinih komada, prikladne metode pripreme i razloge zbog kojih je to baš tako.
 

teleći kare.jpg Možda vas zanima... Top 10 recepata s najboljim komadima mesa Špajza

Osim savjeta, aplikacija nudi i recepte za odabrane komade mesa. Zamišljena je za podizanje samopouzdanja kuharima amaterima koji vole kuhanje, ali se na mesnom polju još uvijek ne snalaze najbolje, objasnili su iz MLA.
 

Sirovo meso | Author: Thinkstock foto: Thinkstock


Upravo je odabir mesa najčešći problem kod pripreme jela, a Meat Cuts će baš svaku sumnju u vlastite sposobnosti na sjajan način otkloniti.
 

Možda vas zanima... Teleći odresci koji će vas raspametiti Recepti

Aplikaciju za mobitel pronađite na linkovima. 
Iphone.
Android.
Sretno!
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.