Špajza 28. siječnja 2019.

Posao iz snova? Bistro iz Đakova traži degustatora njihovih jela

foto: Bistro Loora
gastro postao gastro.24sata.hr
Bistro Loora otvara se 1. veljače u centru grada Đakova, a do tada se možete prijaviti na njihov oglas u kojem traže degustatora baš svih njihovih jela.

Posao koji u bistro i pizzerija Loora nudi jest isprobati, ocijeniti i procijeniti jela koja pred vas vruća dolaze iz kuhinje, a najviše će se, rekao nam je vlasnik pizzerije, cijeniti iskrenost.

"Naši uvjeti su da osoba mora voljeti i moći pojesti te popiti, mora voditi evidenciju, ocijeniti jela, iskreno komentirati porcije, okuse i slično."

 

Vino Možda vas zanima... Svi žele raditi ovaj posao, provjerite zašto! Špajza

 

 | Author: Bistro Loora foto: Bistro Loora

 

Kako je oglas aktivan već neko vrijeme, zanimalo nam je jesu li imali ozbiljnih prijava. 

"Oglas je aktivan nešto više od tjedan dana, već nam se javilo oko 40 ljudi. Ima zbilja svakakvih prijava, od blogera, srednjoškolaca, ljudi koji samo vole jesti. Javila nam se i jedna gospođa koja je spremna vratiti se iz Njemačke samo kako bi radila ovaj posao", kroz smijeh nam je ispričao gospodin Spajić, voditelj pizzerije Loora.

Osim pizza, sretnica ili sretnik koji će dobiti ovaj posao, degustirat će i čitav niz jela koja će se u Loori pripremati.

"U pizzeriji ćemo osim pizza pripremati i jela s roštilja, burgere, riblje specijalitete, tjestenine, gulaše, a imat ćemo i dnevna jela. Upravo zato nam je potrebna osoba koja će sve to isprobati, a mi ćemo joj, naravno, posao i honorirati."

Prijaviti se možete na poveznici. Sretno svima!

 

Možda vas zanima... Želite li ovaj posao - morat ćete piti pivo u uredu! Špajza

 | Author: Bistro Loora foto: Bistro Loora

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.