Prijavite se! Posao iz snova? Bistro iz Đakova traži degustatora njihovih jela Bistro Loora otvara se 1. veljače u centru grada Đakova, a do tada se možete prijaviti na njihov oglas u kojem traže de… Špajza
Recenzija A Posto - tek otvorena, a već jedna od boljih pizzerija u gradu "Kako se nismo mogli složiti gdje je najbolja pizza u Zagrebu, prijateljica Dora i ja odlučili smo napraviti obilazak z… Kolumne
Nova pizzerija L' oro di Napoli - napuljska pizza u središtu Zagreba Nova i jedina izvorna napuljska pizzerija na zagrebačkom Kaptolu otvorena je tek tjedan dana, a već je postala pravi hi… Recenzije
Gastro.hr Nevjerojatno: Zagrebačka pizzerija O'Hara predstavlja revolucionarne promjene! U razgovoru s vlasnikom O'Hare Marinom Vanjakom u zagrebačkoj Malešnici saznajemo kakvi su planovi za novu sezonu jedne…
Gastro.hr Rješenje vječne dileme: Zašto je kutija za pizzu četvrtasta, a ne okrugla Pizza je okrugla, pakira se u kvadrat, a reže na trokute. Zašto? Možda je u pitanju neka svjetska zavjera i iza toga st…
Gastro.hr Poreč ponosno predstavlja: Pizza Masters by Gastro.hr Ove srijede 22. veljače 2016. Mainardi food pod pokroviteljstvom portala Gastro.hr u Poreču organizira prvi PIZZA MASTE…
Gastro.hr Šizika: Pizza-boo najavljuje veliki povratak heroine osamdesetih Početkom osamdesetih se nasuprot Kulture, u blizini Kulušića, preko noći otvorila mala pizzerija koja je ime dobila po … Špajza
Gastro.hr Crna pizza - novo čudo iz zagrebačke O'Hare Na prvom Hrvatskom pizza cupu održanom 2014. godine u organizaciji G.E.T. Reporta u prekrasnom Prelogu, pobjedu je odni…
Gastro.hr Basta: Biser talijanske gurmanske tradicije Basta gourmet bar nedavno je otvorena pizzeria na mjestu nekadašnjeg kluba Baredo, odmah pored kina Europa u Varšavskoj… Špajza
Gastro.hr Otkrivamo gdje pojesti pravu napuljsku pizzu u Zagrebu Na gastronomsku kartu grada došla je i pizzerija "Zero Zero". Smještena u samom centru grada donijela je pravu talijans…
Gastro.hr Restoran mjeseca: Pizzerija O'Hara Naš izbor za restoran mjeseca ovog je puta pravo osvježenje na zagrebačkoj gastronomskoj sceni, gdje osim u odličnim pi… Špajza