"Ideja nam je da na istom mjestu okupimo najbolje hrvatske pizzaiole koji će imati mogućnost u pola sata pokazati što znaju, i u najboljem svjetlu predstaviti sebe i pizzerije u kojima rade." riječi su Igora Zagajskog, idealnog pokretača ove akcije.
Mainardi food je na izdvojenom dijelu svog štanda na sajmu Promohotel u Poreču uredio posebnu Pizza Arenu u kojoj će osigurati sve potrebne uvjete za izradu pizze - od pizza pulta i kvalitetne električne peći do najkvalitetnijih namirnica i brašna mlina Agugiaro 5 stagioni. Svaki od učesnika turnira mora sa sobom donijeti vlastito tijesto, a ostale sastojke osigurava Mainardi Food.
Turnir će se odigrati 24. veljače 2016. s početkom u 12:00 sati na sajmu PROMOHOTEL 2016 u Poreču, dvorana Žatika.
"PIZZA MASTERS će voditi gastro bloger i urednik portala gastro.hr, Domagoj Jakopović Ribafish, a na našoj ćete stranici pronaći i rezultate turnira, kao i hrpu detalja o samoj pripremi i tijeku natjecanja. To će biti sjajna promocija pizze kao jela, ali i svih pizzeria koje će učestvovati. Pozivamo i vas da se odazovete, da se svi skupa dobro zabavimo i razmijenimo iskustva, te da promoviramo pizzu kao kvalitetno i zdravo jelo." kaže gospodin Zagajski i dovršava riječima:
"Ovo je tek prvo izdanje našeg 'slavljenja pizza', i nadam se da ćemo u idućim izdanjima PIZZA MASTERSA vidjeti mnogo više pizzeria i njihovih predstavnika, te da će manifestacija rasti sa svakim novim izdanjem."
Mi pakiramo kufere i vozimo u Istru, vratićemo se s hrpom novih recepata i još više zaljubljeni u ovaj talijanski specijalitet!
Vidimo se u Poreču!