Špajza 09. svibnja 2017.

Razmijenite zavjete uz pizzu ili tacose

foto: thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Već je neko vrijeme uobičajeno za nedjeljni ručak birati između dobrog starog Big Maca ili ljutih pilećih bataka, a fast food lanci su sada uspjeli srušiti još jednu tradiciju.

Američki parovi koji su na prvi spoj izašli u Domino's ili Taco Bell, tamo mogu organizirati i svoju djevojačku/momačku večer, ali i sam prijem za goste.

Možda vas zanima... Top 10 otkačenih pizza koje će vas oduševiti! Špajza

Obožavateljima Domino'sa uzvanici odnedavno umjesto vjenčanih poklona mogu uplatiti zabavu u omiljenoj pizzeriji ili čak pizzu za medeni mjesec, a u Taco Bellu u Vegasu moguće je održati i ceremoniju. Za samo 600 dolara sretni mladenci razmijenit će zavjete uz buket od paketića umaka, a kasnije i proslaviti uz 12 tacosa i tortu. 

 

Ovakva neobična svadba idealna je za one koji ne žele veliku bijelu vjenčanicu , pet sljedova jela i 300 gostiju. Treba ipak uzeti u obzir da će ti sretnici prvi ples otplesati uz miris meksičke pizze. Preostaje vidjeti hoće li se i druge kompanije povesti za ovom idejom i hoćemo li ubuduće, kad svratimo po hamburger,  upasti na nečiji najsretniji dan u životu. 

Možda vas zanima... Antivalentinovski vražji tacosi Recepti
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.