Špajza 06. travnja 2017.

Novo "it" mjesto za ljubitelje uređaja koji život čine boljim

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Poznati njemački brend kućanskih uređaja, Miele, otvorio je u Splitu Miele Experience Center s najboljim primjercima svojih ekskluzivnih uređaja. Otvorenje nisu propustili ni brojni poznati Splićani poput dizajnerice Anamarije Asanović, sportašica Ane i Lucije Zaninović te mnogih drugih

Ako ste obožavatelj lijepih interijera, dizajnerskih inovacija i funkcionalnih rješenja, zasigurno nećete zaobići brend Miele. Potvrdit će to i najnoviji Miele Experience Center koji je, nakon Zagreba, otvoren i u Splitu.

U pomno dizajniranom interijeru Miele će izlagati svoje najbolje inovacije u kategoriji kuhinjskih uređaja, njege rublja i čišćenja doma. Uz to, posjetiteljima će u svakom trenutku biti na raspolaganju i tim Miele stručnjaka koji će vas savjetovati u odabiru najboljeg uređaja za vaše potrebe.

Vrhunski hrvatski kuhari isprobali Miele uređaje

Na otvorenju novog „it“ mjesta na području uređenja interijera bile su i poznate osobe uključujući dizajnericu Anamariju Asanović, i sportaše Anu i Luciju Zaninović te Tonija Kanaeta. Otvorenje je uveličao i dolazak dr. Markusa Mielea i dr. Reinharda Zinkanna, vlasnika tvrtke Miele i predstavnika četvrte generacije dviju obitelji, Miele i Zinkann, koje su osnovale ovaj poznati brend.
 

 | Author: Promo foto: Promo


Gosti su se na otvorenju zabavljali uz nastup klape Cambi i cooking show u izvedbi poznatih kuhara iz udruženja Jeunes Restaurateurs koje okuplja najbolje mlade vrhunske chefove i vlasnike restorana diljem Europe. Tako su gosti na otvorenju Miele Experience centra uživali u vrhunskim zalogajima Tea Ferneticha, predsjednika JRE udruženja u Hrvatskoj i šefa kuhinje poznatog istarskog boutique hotela San Rocco, te Saše Begana iz znamenitog zadarskog restorana Foša.

Kuhari su za okupljene pripremili domaći žumanjak, dehidriranu špaletu na tekućoj proljetnoj salati od divljih šparoga te tartar tunu na bečki način na podlozi od wasabi kreme, a sve to uz pomoć najnaprednijih Miele kuhinjskih uređaja.

Opremanje doma u suradnji s arhitektima

Predstavljanje Miele Experience Centra u Splitu obilježio je i panel o Miele naslijeđu, novim proizvodima i inovacijama te konceptu tvrtke Miele Hrvatska. Na panelu su, uz vlasnike tvrtke Miele, dr. Markusa Mielea i dr. Reinharda Zinkanna, sudjelovali i direktor Miele Hrvatska Josef Asböck te poznati arhitekt Andrija Rusan.

Upravo je ovaj poznati arhitekt, čiji su najpoznatiji radovi svečana dvorana Predsjedničkih dvora, Kavana Lisinski, Muzejsko-memorijalni centar Dražena Petrovića u Zagrebu te Oris – Kuća arhitekture, dao sjajne primjere integracije arhitekture, dizajna interijera i tehnologije. A to i jest jedan od smjerova brenda Miele koji je poznat po inicijativi Miele Architects & Builders u sklopu koje se na samom početku projektiranja prostora osmišljavaju i Miele uređaji koji će savršeno odgovarati dizajnu i funkcionalnosti cijeloga prostora.
 

 | Author: Promo foto: Promo

Miele Experience Center kao avangardno iskustvo

Miele centri diljem svijeta osmišljeni su kao prekrasno uređeni prostori koji će posjetitelje upoznati s najnovijim tehnološkim i dizajnerskim inovacijama koje Miele nudi kroz svoje uređaje. Miele centri su ujedno i mjesto okupljanja svih koji vole lijepu stranu života – bilo da je riječ o kulinarskim radionicama u izvedbi vrhunskih kuhara s kojima Miele surađuje diljem svijeta ili, pak, poslovnim okupljanjima i rođendanskim večerama.

Upravo će ovakva okupljanja organizirati i Miele Experience Center u Splitu koji će time zasigurno završiti na karti „it“ mjesta za sve koji vole lijep dizajn i kvalitetne uređaje, ali i uživaju u hrani i dobrom životu uopće.
 

 | Author: Promo foto: Promo

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.