Ovo hvalevrijedno priznanje otišlo je u ruke izvanrednog splitskog hotela koji na poseban način, na idealnoj gradskoj lokaciji, objedinjuje ponudu odmorišnog, ali i poslovnog turizma.
Pripadajuće 252 smještajne jedinice, Spa površine veće od 2000 četvornih metara te 8 konferencijskih dvorana vrijedni su poštovanja sami od sebe, ali ono što dodatno čini ovaj hotel grandioznim i primamljivim je i njegova gastronomska ponuda.
Naime, u sklopu hotela, nalaze se dva restorana, bar te poseban plažni objekt koji je ujedno i bar i restoran tijekom ljetnih mjeseci. I dok su i ovog ljeta koje je već iza nas, posjetitelji hotela, ali i lokalci mogli uživati u umirujućoj atmosferi uz koktele i kulinarske delicije Mistral Beach Bar & Restaurant, zima je idealno vrijeme za posjetiti à la carte restoran hotela The Caper Grill.
Restoran je smješten na prvom katu glavne hotelske zgrade i otvoren je za goste svakog dana od 12:00 – 00:00. Autentični dizajn interijera koji je lako primijetiti odmah po ulasku u restoran doprinosi posebnom ambijentu u kojem je užitak provoditi vrijeme. Restoran je poznat po bogatoj ponudi vrhunskih internacionalnih kao i domaćih vina, pa bi svi ljubitelji vina upravo ovdje mogli doći na svoje te degustirati ekskluzivna vina iznimne kvalitete. Bogati à la carte jelovnik sadrži za svakoga po nešto – od mesnih do morskih specijaliteta, ali i neodoljivih slastica pripremljenih od strane renomiranog šefa kuhinje i njegovog talentiranog tima koji sa strašću rade na pružanju besprijekorne restoranske usluge.
Osim prostranog unutarnjeg dijela, restoran sadrži i terasu s fascinantnim pogledima na more i otoke, a ista je otvorena tijekom ljetnih mjeseci. Idealno je mjesto za provesti romantične trenutke uz večeru, u naravno, ugodnom društvu.
U Caper Grillu gosti su u mogućnosti izabrati nešto za sebe i svoju pratnju iz pažljivo pripremljenih blagdanskih jelovnika za prosinac ili iz stalnog zimskog menija. File brancina poslužen na raguu od jadranskih školjki, rajčice i bosiljka ili pak hrvatski biftek s crvenom rog paprikom punjenom svježim kravljim sirom uz domaću dalmatinsku rožadu za desert zvuče kao ispunjenje snova za sve gastroljupce. Uz to, posjetitelji mogu biti sigurni u ljubaznu i superiornu uslugu osoblja koje je visoko obučeno i spremno kreirati nezaboravna iskustva za posjetitelje Radisson Blu Resort& Spa, Split i njegovog Caper Grill restorana.