Špajza 07. prosinca 2018.

Splitski Radisson Blu Resort & Spa dobio titulu vodećeg domaćeg hotela

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Radisson Blu Resort & Spa, Split, vodeći je hrvatski hotel s 4 zvjezdice prema odabiru struke i profesionalaca na Danima hrvatskog turizma održanim u Hvaru, u listopadu ove godine.

Ovo hvalevrijedno priznanje otišlo je u ruke izvanrednog splitskog hotela koji na poseban način, na idealnoj gradskoj lokaciji, objedinjuje ponudu odmorišnog, ali i poslovnog turizma.

Pripadajuće 252 smještajne jedinice, Spa površine veće od 2000 četvornih metara te 8 konferencijskih dvorana vrijedni su poštovanja sami od sebe, ali ono što dodatno čini ovaj hotel grandioznim i primamljivim je i njegova gastronomska ponuda.

 

 | Author: Promo foto: Promo


Naime, u sklopu hotela, nalaze se dva restorana, bar te poseban plažni objekt koji je ujedno i bar i restoran tijekom ljetnih mjeseci. I dok su i ovog ljeta koje je već iza nas, posjetitelji hotela, ali i lokalci mogli uživati u umirujućoj atmosferi uz koktele i kulinarske delicije Mistral Beach Bar & Restaurant, zima je idealno vrijeme za posjetiti à la carte restoran hotela The Caper Grill.

Restoran je smješten na prvom katu glavne hotelske zgrade i otvoren je za goste svakog dana od 12:00 – 00:00. Autentični dizajn interijera koji je lako primijetiti odmah po ulasku u restoran doprinosi posebnom ambijentu u kojem je užitak provoditi vrijeme. Restoran je poznat po bogatoj ponudi vrhunskih internacionalnih kao i domaćih vina, pa bi svi ljubitelji vina upravo ovdje mogli doći na svoje te degustirati ekskluzivna vina iznimne kvalitete. Bogati à la carte jelovnik sadrži za svakoga po nešto – od mesnih do morskih specijaliteta, ali i neodoljivih slastica pripremljenih od strane renomiranog šefa kuhinje i njegovog talentiranog tima koji sa strašću rade na pružanju besprijekorne restoranske usluge.

 

 | Author: Promo foto: Promo

Osim prostranog unutarnjeg dijela, restoran sadrži i terasu s fascinantnim pogledima na more i otoke, a ista je otvorena tijekom ljetnih mjeseci. Idealno je mjesto za provesti romantične trenutke uz večeru, u naravno, ugodnom društvu.

U Caper Grillu gosti su u mogućnosti izabrati nešto za sebe i svoju pratnju iz pažljivo pripremljenih blagdanskih jelovnika za prosinac ili iz stalnog zimskog menija. File brancina poslužen na raguu od jadranskih školjki, rajčice i bosiljka ili pak hrvatski biftek s crvenom rog paprikom punjenom svježim kravljim sirom uz domaću dalmatinsku rožadu za desert zvuče kao ispunjenje snova za sve gastroljupce. Uz to, posjetitelji mogu biti sigurni u ljubaznu i superiornu uslugu osoblja koje je visoko obučeno i spremno kreirati nezaboravna iskustva za posjetitelje Radisson Blu Resort& Spa, Split i njegovog Caper Grill restorana.
 

 | Author: Promo foto: Promo  | Author: Promo foto: Promo  | Author: Promo foto: Promo  | Author: Promo foto: Promo

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.