Špajza 21. studenoga 2019.

„Svaki dan“ – kuharica koju moraš imati u svojoj kolekciji

foto: Like chocolate
gastro postao gastro.24sata.hr
Matejka Buča, autorica food bloga Like chocolate, objavila je svoju prvu kuharicu...

„Svaki dan“ kompilacija je čak 115 slatkih i slanih recepata, podijeljenih po obrocima, za cijeli dan, mjesec i cijelu godinu. Dodatak su i rubrike Zimnica te Posebne prigode koja obuhvaća niz recepata za blagdane i ostala slavlja. Svi su recepti višestruko testirani od strane čitatelja bloga Like chocolate, a njihove su povratne informacije iskorištene pri pisanju.

 | Author: Davorin Višnjić/PIXSELL foto: Davorin Višnjić/PIXSELL

Ako si upoznata s blogom Like chocolate, zasigurno znaš da su Matejkini recepti pouzdani te vrlo detaljni. Podjednako je sistematična praktična i njena prva kuharica, a bonus su i savjeti za pripremu hrane i planiranje obroka te priče iz autoričina života. Kako je kazala na nedavno održanoj promociji, o kuharici sanja već nekoliko godina pa su razrađeni planovi ekspresno preneseni u djelo – u samo četiri mjeseca.

„Svaki dan“ zaista jest za svaki dan, posebice zato što je vrijeme pripreme većine recepata kratko, a potrebne su namirnice lako nabavljive. Ako ti nedostaje inspiracije, potraži je negdje među 320 sjajnih stranica ove kuharice. Svoj primjerak možeš naručiti preko bloga Like chocolate, po cijeni od 245 kuna, a dostava je besplatna na području Hrvatske.

 | Author: Like chocolate foto: Like chocolate

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.