Špajza 06. prosinca 2016.

Tri fenomenalna gastro izuma koja želimo imati

foto: Screenshoot
gastro postao gastro.24sata.hr
Maslac u spreju, alarm za kradljivce hrane ili kombinacija vina i dobre knjige - želimo ih sve!

Koliko ste se puta zatekli kako topite maslac u mikrovalnoj pećnici ili ga vadite prekasno pa trebate čekati da se otopi kako bi ga namazali na onaj prvi jutarnji tost? Zaboravite takve i slične probleme jer smo upravo otkrili tako jednostavan, a tako potreban izum - maslac u spreju! Elegantnog crnog izgleda, ovo će vam kuhinjsko pomagalo dobro doći u nebrojeno mnogo situacija. Samo spremite komadić maslaca u sprej, on će ga istog trenutka otopiti kako bi odmah mogli početi uživati u hrskavom tostu s maslacem, nauljiti tavu upravo savršenom količinom masnoće ili pak još brže uživati u jelima poput kuhanog kukuruza s pravom dozom maslaca.

Savršeni pomagač u hvatanju lopova vaših slastica, posebice u ovo blagdansko vrijeme, bit će mali privjesak koji u sebi sadrži alarm, a pali se onog trenutka kada netko želi ukrasti vašu hranu. Možete ga sakriti ispod poklopca posude u kojoj držite slatkiše ili ga izložiti javno, tako da neprijatelj sam vidi prijetnju. U trenutku kada netko pokuša otuđiti vaš omiljeni desert, na vaš će mobitel stići poruka koja će vas o krađi obavijestiti. Sjajna stvar, zar ne?


Kombinacija finog vina i dobre knjige svakako je jedna od onih kojima je teško odoljeti. U hladnije dane, uz toplu deku, čini upravo idealan spoj. Firma Librottigla potiče baš takva uživanja pa su izmislili vino uz koje dolazi knjiga manjeg formata. Sve priče napisali su poznati talijanski autori, a svaka je povezana s vinom uz koje dolazi. Na vama je samo da se opustite i uživate uz dobru priču i čašu vrhunskog talijanskog vina.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.