Špajza 16. lipnja 2024.

Trik s TikToka za uklanjanje masnoće s plastičnih posuda

plastične posude za hranu
Plastične posude za hranu teško je očistiti od masnoće
foto: Shutterstock
Svi smo u jednom trenu s plastičnog posuđa pokušali ukloniti masnoću i tamne mrlje, a ovaj trik uštedjet će ti novac, vrijeme, ali i živce sljedećeg puta kada ponovno pokušaš napraviti isto...

Plastično posuđe veoma je praktično i mnogi od nas ga i danas koriste. No svi su sigurno bili u situaciji kada u njega stave ukusne ostatke ručka ili večere, a sljedećeg dana suoče se s masnim mrljama i crvenkasto-narančastom bojom od ostataka koja ne ide dolje.

Kuhalo za vodu Možda vas zanima... Na dnevnom redu: Temeljito čišćenje kuhala za vodu Špajza

Kako stati na kraj masnim mrljama

Upravo zato donosimo ti jednostavan trik kojim ćeš stati na kraj spomenutom problemu. Rješenje je zapravo objavila jedna od korisnica društvene mreže TikTok - Adi Kempler. 

Sve što će ti trebati jest malo deterdženta za pranje posuđa,topla voda i natrgani komadići papirnatih ručnika. Spomenute sastojke pomiješaj u zamazanoj posudi, poklopi ju i promućkaj sve zajedno, oko 40 do 50 sekundi. Otvori poklopac, isperi i tvoja posuda će biti magično čista.

@adikempler

This hack has saved so many of my Tupperware friends. Try it!!!! ##fyp ##cookingvideos ##cookinghacks ##lifehacks ##hacks ##stainremover ##foryou ##foryoupage

♬ original sound - adikempler

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.