Špajza 24. lipnja 2023.

Trik s TikToka uklanja mrlje i masnoću s plastičnih posudica za hranu

foto: Shutterstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Svi smo u jednom trenu s plastičnog posuđa pokušali ukloniti masnoću i tamne mrlje, a ovaj trik uštedjet će ti novce, vrijeme, ali i živce sljedećeg puta kada ponovno pokušaš napraviti isto...

Plastično posuđe veoma je praktično i mnogi od nas ga i danas koriste. No svi su sigurno bili u situaciji kada u njega stave ukusne ostatke ručka ili večere, a sljedećeg dana suoče se s masnim mrljama i crvenkasto-narančastom bojom od ostataka koja ne ide dolje.

 

Kuhalo za vodu Možda vas zanima... Na dnevnom redu: Temeljito čišćenje kuhala za vodu Špajza

 

Upravo zato donosimo ti jednostavan trik kojim ćeš stati na kraj spomenutom problemu. Rješenje je zapravo objavila jedna od korisnica društvene mreže TikTok - Adi Kempler. 

Sve što će ti trebati jest malo deterdženta za pranje posuđa,topla voda i natrgani komadići papirnatih ručnika. Spomenute sastojke pomiješaj u zamazanoj posudi, poklopi ju i promućkaj sve zajedno, oko 40 do 50 sekundi. Otvori poklopac, isperi i tvoja posuda će biti magično čista.

@adikempler

This hack has saved so many of my Tupperware friends. Try it!!!! ##fyp ##cookingvideos ##cookinghacks ##lifehacks ##hacks ##stainremover ##foryou ##foryoupage

♬ original sound - adikempler

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.