Požurite na kioske po zimsko izdanje novog magazina Skuhatćute s više od 125 recepata na raskošnih 100 stranica. Uživajte uz najbolja mesna pečenja, priloge i umake za bogati blagdanski stol. Inspirirajte se receptima za mirisne blagdanske slastice - maštovite kolače i slatke tople napitke.
Pripremite raskošnu blagdansku puricu, junetinu u vinu ili marinirana rebarca prema receptima Marija Vešligaja, chefa restorana Brewbites, ili bogatu zimsku tortu, božićni voćni kolač i čokoladne kuglice prema receptu Žakline Troskot, vlasnice slastičarnice Amelie.
Ne zaboravite ni na blagdanski post i pripremite slasne morske delicije uz najbolje recepte s ribom i morskim plodovima. Počastite se primjerice finim namazom od bakalara ili oradom s pjenicom od cvjetače uz recepte koji nam je otkrila Zrinka Šare, voditeljica zagrebačkog restorana Bota Šare.
Donosimo i preporuke za vrhunske blagdanske pjenušce i vina, kao i zanimljivu priču o vinaru Tomislavu Tomcu i njegovom svjetski priznatom pjenušcu Amfora.
Dočekajte novu 2018. godinu uz kreativne ideje za slasni doček, ukusne zalogaje i pjenušave koktele. Tu su i recepti iz novog Aperitivo bara, chefa Vlade Simića i koktel majstora Vjenceslava Madića – Kishonija.
Uživajte u dočeku uz pate od pačjih prsa, mousse od pileće jetrice, rolice od bifteka... Aromatizirajte jela najboljim blagdanskim začinima uz recepte iz kuhinje nutricionistice Sanje Ćosić, uljepšajte hladna jutra uz ideje za bogati doručak, ugrijte se uz topla jela na žlicu...
Skuhatćute je u prodaji po cijeni od 20 kuna.
Kuhajte s nama i oduševite najmilije blagdanskim poslasticama.