Špajza 07. kolovoza 2017.

Ubojito dobre pahuljice u Cereal Killer Cafeu

foto: @cerealkillercafe, Instagram
gastro postao gastro.24sata.hr
Pokazalo se kako je prodaja pahuljica zaista isplativ posao...

Londonski Cereal Killer Cafe pravo je mjesto za one koji vole dan započeti zdjelicom pahuljica. Nude pozamašnu listu američkih i britanskih, ali i dvadesetak vrsta mlijeka i preljeva.

 

Možda vas zanima... Nećete vjerovati koja glumica otvara restoran! Špajza

 

Na popisu su se tako našle vrste inspirirane Ratovima zvijezda, Minionima, Disneyjevim princezama, ali i britanskom kraljevskom obitelji. Primamljivih su oblika i boja, a još bolje izgledaju u kombinaciji s mlijekom s jagodom, cimetom, pistacijom ili žvakaćom gumom. 

 

 

Sending love to our store in jordan. #cerealkillerjordan #jordan #cereal #jack #rose #yellowdoor #cafelife @cerealkillercafe.jordan

A post shared by Cereal Killer Cafe (@cerealkillercafe) on

 

Oni zahtjevniji, koji vole pune tanjure i mnogo okusa, mogu pridodati i dodatke poput sušenog voća, komadića keksa, čokoladnih kapljica ili pak oraščića, a u ponudi su i gotove kombinacije neobičnih imena, kao što su Chocopottomus i Cookies 'n' Scream.

 

 

Doručak ili brunch u Cereal Killer Cafeu  košta između 40 i 60 kuna, što zapravo nije puno za engleski standard. 

Mi jedva čekamo da se netko u Hrvatskoj odvaži otvoriti ovako veselu zalogajnicu, a vjerujemo da ćete i vi biti nestrpljivi nakon što pogledate video.  

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.