Ne zaboravite na krušku - najbolji recepti

Thinkstock
Kruške su pravi izbor za vas zbog toga što mogu zadovoljiti potrebu za slatkim, a zapravo su niskokalorične. Jedna kruška odličan je gablec, a ima manje od 100 kalorija.
Vidi originalni članak

Budući da vrlo brzo zriju, vjerujemo da povremeno ne stignete pojesti sve koje ste kupili. Zašto ih onda ne biste pretvorili u odličan napitak, desert ili ukomponirali u glavno jelo?

Bacite oko na naše ideje!

Preporučujemo vam izvrstan detoksikacijski napitak od kruške, mrkve, đumbira i cikle. Zasigurno će postati vaša rutina za vikend jer je uspješno oružje protiv mamurluka.

 

Antimamurluk Detoksikacijski napitak za one koji noćas nisu pazili!

 

Ljubitelji slatkog svakako trebaju isprobati desert u čaši od kruške, grčkog jogurta i meda. Gotov je za tren oka, a za toliko će se i pojesti. Malo vremena potrebno je i za crumble u kojem se kruška odlična sljubljuje sa sokom od bazge i pistacijama.

 

Topi se u ustima... Đenje! Brzi desert od kruške, jogurta i lješnjaka

Za prste polizati! Sjajan spoj: Crumble od kruške i pistacija

 

Ako volite sočne biskvite s komadima voća, obavezno isprobajte ovaj recept. Kuhinju će vam obuzeti mirisi kruške, limuna, meda, lješnjaka...

 

Spoj za pet Kruške, limun i med u sočnom biskvit kolaču

 

Na kraju predlažemo i jedan recept za one koji više od slastica vole pripremati glavna jela. Kombinacija prženih ljutkastih bataka i slatkaste kruške neće vas razočarati!

 

Divan spoj za bogat ručak: Piletina i chutney od kruške

 

Nadamo se da smo vas inspirirali i da će vaša sljedeća kulinarska pustolovina uključivati kruške. Podijelite s nama svoje recepte!

 

Posjeti Gastro.hr