Špageti à la Nadia

Recept za tjesteninu popularne kuharice Nadie G.
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 639

Potrebno vam je

  • 3 žlica ulje maslinovo
  • 1 režanj češnjak
  • 0.25 kom luk ,crveni
  • 50 g inćun, konzervirani
  • 0.50 šalica masline, zelene, slane konzerv.
  • 1.50 žlica kapari
  • 600 g pasirana rajčica (passata)
  • sol
  • svježe mljeveni papar
  • 450 g špageti

Priprema

  1. Nasjeckajte luk, češnjak, inćune iz konzerve, masline i kapare pa ispirjajte na maslinovu ulju.
  2. Dodajte umak od rajčica pa kuhajte nekoliko minuta. U međuvremenu skuhajte špagete u slanoj vodi pa pomiješajte s vrućim umakom.
  3. Posolite i popaprite prema želji.

Izvor Skuhatćute

Posjeti Gastro.hr