gastro postao
Recept za tjesteninu popularne kuharice Nadie G.
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 639
Potrebno vam je
- 3 žlica ulje maslinovo
- 1 režanj češnjak
- 0.25 kom luk ,crveni
- 50 g inćun, konzervirani
- 0.50 šalica masline, zelene, slane konzerv.
- 1.50 žlica kapari
- 600 g pasirana rajčica (passata)
- sol
- svježe mljeveni papar
- 450 g špageti
Priprema
- Nasjeckajte luk, češnjak, inćune iz konzerve, masline i kapare pa ispirjajte na maslinovu ulju.
- Dodajte umak od rajčica pa kuhajte nekoliko minuta. U međuvremenu skuhajte špagete u slanoj vodi pa pomiješajte s vrućim umakom.
- Posolite i popaprite prema želji.
Izvor Skuhatćute