Naših 10 najpopularnijih tekstova u 2017. godini

Thinkstock
Savršeno tijesto za pizzu našlo se na samom vrhu najčitanijih recepata, a tu su još i domaće i američke palačinke i cijeli niz slasnih slanih jela. Pogledajte što ste najviše klikali u protekloj godini!
Vidi originalni članak

Kada smo prvi put zavirili na listu najčitanijih tekstova, nismo se nimalo iznenadili. Omiljena pizza, palačinke, složenci od mljevenog mesa, roštilj i fini kolač od jabuka našli su se na vašoj i našoj ovogodišnjoj listi. Zavirite i ponovite gradivo!

 

 

1. Savršeno tijesto za pizzu

Recept nam je otkrio majstor od zanata Dalibor Rajković Stric, a da je zbilja savršeno, uvjerili smo se nedavno na jednoj od njegovih radionica. Recept potražite u nastavku, pa uživajte u stvarno finoj, istovremeno hrskavoj i sočnoj domaćoj pizzi.

 

najbolje ikad! Najbolje tijesto za pizzu s kojim ne možeš pogriješiti

 

2. Smjesa za palačinke

Uz tijesto za pizzu, super popularna je i smjesa za obožavane palačinke. Hrskavi rub i sočna sredina punjena omiljenim dodacima, bolje zbilja ne može!
 

Vikend zabava Ovako se radi bazna smjesa za palačinke

 

 

3. Starinski kolač od jabuka i griza

Ovaj klasik među slasticama zasigurno je probudio neke davne uspomene. Pripremale su ga bake, mame i tate, a sada je red na vama. Ako još niste, zima je pravo vrijeme da se zasladite ovim divnim desertom.

 

recept iz djetinjstva Kolač od jabuka i griza - najfinija i najbrža slastica

 

4. Deset brzih prijedloga za ručak ili večeru

Među najčitanijim receptima našla se i top lista brzinskih jela stvorenih za duge radne dane. Žitarice, salata, sendviči i brzinska tjestenina osvojili su vas na najslasniji način.

 

Brza večera: 10 jela za koje vam treba samo pola sata

 

 

5. Tajna savršenog tijesta za kruh

Osim pizze, mijesiti volite i kruh, pa su se tako naši savjeti za savršeno tijesto za kruh našli na petom mjestu po čitanosti. Vjerujte, kada se jednom upustite u pripremu kruha uz ove savjete, više se nikada nećete poželjeti vratiti onom iz trgovine.

 

Imamo ga! Saznali smo tajnu savršenog tijesta za kruh

 

6. Top 10 jela s tikvicama

U ljetno doba posebice su vam drage tikvice, a kada u priču ubacimo čak desetak sjajnih tikvičastih recepata, uspjeh je zagarantiran. Planiranje može početi!

 

kreće sezona! Top 10 jela s tikvicama

 

 

7. Sjajnih 15 jela s mljevenim mesom

Jednostavna, a tako ukusna, lista od čak 15 najslasnijih jela s mljevenim mesom uključuje klasični bolognese, mesne okruglice, kombinaciju kelja i mljevenog mesa, pa čak i chili con carne. Odaberite najdraži recept, bacite se na pripremu i svakako javite rezultate.

 

Melje se... Top 15 recepata za jela s mljevenim mesom

 

 

8. i 9. Ultimativan recept za najsočniju pljeskavicu i recepti za najsočnije ćevape i pljeskavice

Osmo i deveto mjesto zauzela je sezona roštiljanja. Ove recepte svakako spremite za sunčane dane, dodajte im povrće s grilla, domaća peciva i pozovite ekipu. Odlična zabava je zagarantirana!

 

sjedi i jedi Ultimativan recept za najsočniju pljeskavicu

tips & tricks Imamo tajni recept za najbolje ćevape i pljeskavice

 

 

10. Najslađi recept za američke palačinke

Osim klasičnih, za oko i nepce zapele su vam i američke palačinke. Sjajan recept, još sjajniji rezultati. Meke i sočne, ove će vas palačinke naprosto oduševiti.

 

za slatke nedjelje Ovaj recept za američke palačinke nas je oduševio!

 

 

Dobar tek!

Posjeti Gastro.hr