Punjena pileća prsa na četiri genijalna načina

Getty Images
Da biste pileća prsa učinili zanimljivijima, dodajte im bogata punjenja, pa uživajte u brzom, jednostavnom, ali slasnom ručku.
Vidi originalni članak

Pileća prsa, rekli bi znalci, sama po sebi poprilično su dosadan komad mesa. Upravo zato, volimo ih uvaljati u hrskave krušne mrvice ili im dodati punjenja koja ih zatim pretvaraju u prave delicije. 

 

za prste polizati Da ne bude dosadna: Piletina u medu i senfu

 

Birajte između omiljenog sira, špinata ili starog kruha, pa se upustite u motanje i pečenje. Vjerujte, ovi recepti spasit će vas kada su u pitanju nove ideje za ručak.

 

 

Sir je uvijek dobra ideja, a napunite li njime piletinu, postaje slastan ručak kojem je naprosto teško odoljeti. Za veći užitak, naprosto pomiješajte više vrsta sira.

 

Za prste polizati Piletina punjena sirom pun je pogodak za slasni ručak

 

Kruh, peršin i češnjak genijalna su kombinacija kada su u pitanju bruschette, ali i mesna punjenja. Ova tri sastojka u spoju s piletinom pretvorit će se u pravu deliciju, nedjeljom ili bilo kojim drugim danom.

 

Ručak i pol'! Pečena pileća prsa s nadjevom od kruha i peršina

 

Smrznuti špinat dobra je alternativa onom svježem, posebice kada ste u žurbi. Pomiješajte ga s kremastom ricottom ili krem sirom pa sve zarolajte u fine, sočne rolice.

 

Raskošan ručak Gotovo za tren: Pileće rolice sa sirom i špinatom

 

Volite li pak više one rastezljive nadjeve kod kojih se ljubav rađa na prvi pogled, mozzarella u kombinaciji s pestom bit će sjajan odabir za vas. Vruće, rastezljivo, za prste polizati!

 

Neodoljiva piletina punjena pestom i mozzarellom

 

Dobar tek!

Posjeti Gastro.hr